Libnet.ro
UNICEF

14:00

Detalii despre moartea lui DJ Pascal. Ce au descoperit politistii, de fapt, in camera lui

Playtech Playtech,
Detalii despre moartea lui DJ Pascal. Ce au descoperit politistii, de fapt, in camera lui

Pascal Di Fazio, cunoscut mai ales ca Dj Pascal, a murit duminica seara din motive necunoscute. Artistul a fost gasit fara viata intr-un hotel din Pitesti. Criminalistii fac in continuare cercetari. Detalii despre moartea lui DJ Pascal. Barbatul a fost gasit fara suflare intr-un hotel din Pitesti. Ce au descoperit politistii in camera sa Decesul . continuă pe Playtech

Si-a pus zeama de la ceapa pe par, timp de 15 minute. Ce a descoperit, de fapt, dupa ce s-a spalat

Un experiment realizat de o femeie a devenit viral. Ce a descoperit tanara dupa ce si-a pus zeama de la ceapa pe par, timp de 15 minune, este de-a dreptul incredibil. O sa vrei sa incerci si tu. Zeama de ceapa, un truc excelent pentru par O femeie careia ii cadea parul in exces a .

Medicul Valeriu Gheorghita, detalii despre etapa a doua de vaccinare: Alegerea vaccinului se va face in functiede stoc

Seful campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghita, a oferit, marti, informatii despre etapa a doua de vaccinare. in aceasta etapa vor fi vaccinate persoanele in varsta, cele cu boli cronice si membrii personalului esential.

Noi detalii despre libertatea de a opta intre vaccinul Moderna si cel de la Pfizer. Valeriu Gheorghita: Ceea ce va conta va fi disponibilitatea acestor doze la nivelul centrelor de vaccinare

Valeriu Gheorghita a precizat ca principiul care va sta la baza optarii pentru un anumit tip de vaccin atunci cand vine vorba despre imunizarea populatiei este reprezentat de disponibilitatea dozelor la nivelul.

Ce intimitati a dezvaluit Anamaria Prodan despre sotul ei. Ce fac, de fapt, cand sunt impreuna

Desi multa vreme s-a zvonit ca cei doi vor divortat, ba chiar ca relatia dintre ei s-a racit de mult, Anamaria Prodan demonstreaza pe zi ce trece ca iubirea dintre ea si Laurentiu Reghecampf rezista testului timpului. Nici romantismul nu a disparut. Impresara i-a facut sotului o declaratie de dragoste emotionanta. Cand suntem impreuna, nu .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2079 seconds )