Libnet.ro
UNICEF

01:05

EXCLUSIV Legatura secreta dintre Marina Almasan si Diana Sosoaca. S-a aflat abia acum adevarul

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Legatura secreta dintre Marina Almasan si Diana Sosoaca. S-a aflat abia acum adevarul

Legatura secreta dintre Marina Almasan si Diana Sosoaca. Avocata Diana Sosoaca l-a reprezentat pe fiul vedetei tv si a castigat procesul impotriva lui Victor Socaciu. in urma acestui proces, artistul a fost obligat sa-i plateasca pana la ultimul leu pensia alimentara fiului sau, pana cand acesta a terminat facultatea. Legatura secreta dintre Marina Almasan si . continuă pe Playtech

Legatura surpriza dintre Gigi Becali si AUR. Ce a facut pentru George Simion si Diana Sosoaca

In urma cu cativa ani, celebrul latifundiar din Pipera, Gigi Becali, isi anunta intrarea in politica. Demersul sau de atunci crea polemici ironice la adresa sa, dar si posibile aliante, avand in vedere potentialul financiar. Din pacate, parcursul politic al milionarului a fost scurt, acesta luand decizia de a se retrage din politica. Acum, insa, .

Diana Sosoaca a iesit la atac. Cum vrea sa il dea jos pe Raed Arafat: E artizanul distrugerii Romaniei

Diana Sosoaca solicita demiterea lui Raed Arafat. Senatoarea AUR sustine ca lucreaza pentru a-i lua cetatenia romana sefului DSU, pe care aceasta il considera artizanul distrugerii Romaniei. Cum vrea Diana Sosoaca sa il dea jos pe Raed Arafat Reactia senatoarei AUR vine dupa ce seful DSU a declarat ca doar persoanele cu probleme grave de .

Ce a facut Diana Sosoaca de sarbatori. Gestul pe care putine femei il fac, Elena Udrea n-a procedat asa niciodata

Fie ca suntem oameni normali, sau politicieni, fiecare avem si o latura sensibila. Astfel se face ca si Diana Sosoaca, controersatul om politic, are o latura sensibila. Asta mai ales cand vine vorba de familie. intr-un interviu recent, senatorul de Iasi a povestit cum a sarbatorit de-a lungul anilor Sarbatorile de iarna, in familie. Diana .

Senatoarea AUR Diana Sosoaca declara razboi: Este o chestiune care tine de intregul popor roman

Senatoarea AUR Diana Sosoaca a reactionat dupa ce presedintele Senatului, Anca Dragu, a solicitat verificarea mastilor purtate de parlamentarii AUR.

Ce spune Diana Sosoaca in scandalul adeverintei care o scuteste de purtarea mastii: Ma voi duce mai departe in instanta

Senatoarea AUR Diana Sosoaca, a declarat, la Romania TV, ca va merge in instanta pentru masca pe care trebuie sa o poarte in Parlament. Aceasta a reactionat dupa ce Anca Dragu,presedintele Senatului a .

Senatoarea AUR Diana Sosoaca, o noua reactie in scandalul adeverintei care ar scuti-o de purtarea mastii: Ma voi duce in instanta

Senatoarea Diana Sosoaca a reactionat dupa ce presedintele Senatului a anuntat ca a solicitat verificarea mastilor purtate de parlamentarii AUR.

Cum a raspuns Diana Sosoaca atunci cand a fost intrebata daca Serviciile au platit pentru aparitiile AUR la TV in campania electorala

Senatoarea AUR Diana Sosoaca a fost intrebata, sambata , la emisiunea Descoperiti, daca succesul formatiunii din care face parte s-ar datora implicarii Serviciilor in campania electorala.

Surpriza! Unde a petrecut Craciunul senatoarea Diana Sosoaca

Senatoarea AUR Diana Sosoaca a povestit pentru presa valceana momentele cum erau pentre ea Sarbatorile de odinioara. Avocata a petrecut Craciunul la soacra sa, la Ramnicu Valcea, acolo unde a ajuns inca din seara de Ajun.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )