Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ce a facut Bogdan Stanoevici inainte sa se imbolnaveasca cu virusul covid-19

Playtech Playtech,
Ce a facut Bogdan Stanoevici inainte sa se imbolnaveasca cu virusul covid-19

Anuntul decesului lui Bogdan Stanoevici a fost ca un soc pentru fani si familie, mai cu seama tragedia venind dupa ultimele sale marturii din spatiul public. Ce a facut si declarat artistul inainte sa fie confirmat cu COVID-19? Declaratiile lui Bogdan Stanoevici inainte sa se imbolnaveasca Bogdan Stanoevici a militat impotriva masurilor de raspandire a . continuă pe Playtech

A murit Bogdan Stanoevici. Actorul s-a luptat cu virusul nemilos, pe patul de spital

Doliu in lumea teatrului! Bogdan Stanoevici s-a stins din viata! Celebrul actor de care fanii s-au bucurat extrem de tare in serialul Sacrificiul s-a luptat cu COVID-19. Cum au aratat ultimele clipe din viata artistului? Ultimele informatii despre tragedie. Bogdan Stanoevici a murit! Celebrul actor a murit la 62 de ani, la Spitalul Pantelimon, conform .

Cine a fost Bogdan Stanoevici, de fapt. Actorul a fost si ministru in guvernul Ponta

Bogdan Stanoevici a murit la varsta de 62 de ani dupa o lupta crancena cu virusul care a afectat lumea intreaga. Despre viata actorului care a fost si ministru in guvernul Victor Ponta se stiu, insa, prea putine. Cine a fost, de fapt, Bogdan Stanoevici Unul dintre cei mai cunoscut actori ai Romaniei, Bogdan Stanoevici .

Ies la iveala secretele lui Bogdan Stanoevici. Cine l-a facut sa plece din Romania, de fapt

Decesul brusc al celebrului actor Bogdan Stanoevici a adus in prim-plan detalii din viata sa pe care unii dintre cei care l-au admirat nu le-au stiut. De ce a plecat artistul din Romania si in ce context? Detalii din viata lui Bogdan Stanoevici. Cine l-a facut sa plece din Romania? Bogdan Stanoevici a devenit vizual .

Codrin Stefanescu, acuzatii grave dupa moartea lui Bogdan Stanoevici: Ziceti adevarul, nu mintiti!

Bogdan Stanoievici a murit dupa ce a fost infectat cu un microb din spital, asa cum a aflat Playtech. ro, inainte ca Diana Sosoaca sa publice mesajul sau pe Facebook. Codrin Stefanescu, acuzatii grave dupa moartea lui Bogdan Stanoevici Bogdan Stanoievici a murit cu zile pentru ca a fost infectat cu un microb din spital, este .

Totul despre moartea regretatului actor Bogdan Stanoevici. S-a stins pe patul de spital, inainte de a implini 63 de ani

Bogdan Stanoevici a murit in aceasta dimineata. Actorul a murit in spital, unde se afla internat de la jumatatea lunii decembrie. Initial a fost diagnosticat cu COVID-19 si a fost tratat in alt centru. Bogdan Stanoevici a fost intubat pe 16 decembrie, in stare grava, iar dupa doua zile a fost mutat pe sectia ATI, unde s-ar fi ales si cu o infectie nosocomiala.

Secretele lui Bogdan Stanoevici. De ce a plecat din Romania, in plina glorie: Gestul lui Beligan m-a deranjat foarte tare

Bogdan Stanoevici a fost ministru, secretar de stat, manager al Circului Metropolitan Bucuresti, dar si candidat la Presedintia Romaniei, in 2019. Despre nimic nu a vorbit insa asa cum a facut-o despre actorie, meserie care l-a determinat sa ia decizia radicala de a parasi Romania, in 1989.

Avere Bogdan Stanoevici. Cine este fiul secret din Franta care va mosteni tot ce are actorul

Ce avere i-a lasat Bogdan Stanoievici fiului sau. Acesta a murit insa sarac si fara a-si implini un mare vis, si anume acela de a juca la Hollywood. Avere Bogdan Stanoevici Bogdan Stanoevici a trait in Franta vreme de 22 de ani si a revenit in Romania dupa moartea mamei, cea care l-a crescut singura, .

EXCLUSIV Cauza mortii lui Bogdan Stanoevici. Diana Sosoaca rupe tacerea: Se vindecase de Covid-19

Actorul Bogdan Stanoevici se vindecase de Covid-19, dar starea sa de sanatate s-a inrautatit brusc dupa ce a fost diagnosticat in spitalul Sf. Pantelimon cu Clostridium difficilae, o periculoasa bacterie intraspitaliceasca. La aflarea vestii ca Bogdan a incetat din viata, fosta lui prietena, Diana Sosoaca, intentioneaza sa actioneze pe cale legala institutia medicala, luand legatura .

Carmen Dorobat, mesaj dur dupa moartea actorului Bogdan Stanoevici: Trebuie sa dea de gandit

Doliu urias in lumea teatrului. Romania a pierdut astazi un alt actor desavarsit al zilelor noastre. Bogdan Stanoevici s-a stins din viata la Spitalul Sfantul Pantelimon, acolo unde fusese internat la inceputul lunii decembrie, fiind infectat cu Covid-19. Actorul a refuzat sa respecte masurile sanitare impuse de autoritati Celebrul actor din serialul Sacrificiul s-a luptat .

A murit actorul Bogdan Stanoevici, confirmat cu COVID-19. Avea 62 de ani

Actorul Bogdan Stanoevici, confirmat cu COVID-19, a murit marti in spital, au declarat surse medicale pentru HotNews. ro. El avea 62 de ani. Stanoevici, fost ministru in Guvernul Ponta, a fost una dintre persoanele publice care au criticat masurile luate de autoritati in pandemie, precum purtarea mastii de protectie. Portretul lui Bogdan Stanoevici: Actor, fost ministru si director de circ, corona-sceptic decedat din cauza COVID-19 .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )