Libnet.ro
UNICEF

13:00

Speak a povestit cel mai penibil moment din viata. Ce a patit artistul

Playtech Playtech,
Speak a povestit cel mai penibil moment din viata. Ce a patit artistul

Cantaretul Speak a povestit cel mai penibil moment din viata. intamplarea nu ii face tocmai cinste vedetei. Ce a patit artistul, citese in articolul de mai jos. Speak a povestit cel mai penibil moment din viata lui. Putini ar fi avut puterea sa recunoasca asta Cantaretul Speak a povestit cel mai penibil moment din viata . continuă pe Playtech

Regizorul filmului Colectiv refuza o distinctie din partea presedintelui: Este cel mai cinic moment pentru a decora, simbolic si gol de sens, cultura Romaniei

Alexander Nanau, regizorul filmului Colectiv, propunerea Romaniei la Premiile Oscar 2021, refuza Medalia Meritul Cultural din partea presedintelui Klaus Iohannis, spunand ca este cel mai cinic moment pentru a decora, simbolic si gol de sens, cultura Romaniei. El afirma ca statul roman nu ar trebui sa foloseasca Ziua Culturii pentru ceremonii si decorari simbolice, ci pentru anuntarea si implementarea unor solutii concrete de salvare a sectorului cultural.

Horoscop 2021. Cel mai cuceritor barbat din zodiac. E si cel mai bun amant

Atatea zodii, atatea caractere si atitudini. Horoscopul are si un rege intr-ale cuceririlor, un el care are acel je ne sais qui, ce poate aprinde calcaiele tuturor femeilor care ii apar in cale. Horoscop 2021: cuceritorul zodiacului Don Juanul horoscopului este nativul zodiei Balanta. Se comporta frumos cu prezentele feminine care-i calca pragul vietii si .

Cine este Lori Harvey, iubita lui Michael B. Jordan, cel mai sexy barbat in viata

Actorul Michael B. Jordan, declarat cel mai sexy barbat de catre revista People, si modelul Lori Harvey, fiica vitrega a comediantului Steve Harvey, si-au oficializat relatia prin doua fotografii postate pe.

inca un nume greu anunta forfait la Australian Open: Raman acasa Simona Halep si ceilalti participanti vor trebui sa respecte poate cel mai strict protocol din tenisul mondial

Americanul John Isner, locul 25 mondial in tenisul masculin, a anuntat ca nu va participa la Australian Open 2021 din cauza restrictiilor legate de COVID-19. intr-un comunicat de presa, sportivul a explicat ca.

Marcel Ciolacu, acuzatii la Guvernul Citu: Nu le-a ajuns cat au furat in pandemie! Pun acum la cale cel mai mare jaf din istoria moderna a tarii!

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, acuza guvernul Citu ca pune la cale cel mai mare jaf din istoria moderna a tarii, spunand ca nu le-a ajuns cat au furat in pandemie.

Alexander Nanau, regizorul filmului Colectiv, refuza Medalia Meritul Cultural conferita de Iohannis: Este cel mai cinic moment pentru a decora

Regizorul a anuntat ca refuza decoratia din cauza indiferentei autoritatilor fata de sectorul cultural din Romania si aminteste propunerile ignorate de autoritati.

Marcel Ciolacu: Citu pune la cale cel mai mare jaf din istoria moderna a tarii! Vrea sa vanda pe nimic! cele mai puternice si mai rentabile companii de stat!

Marcel Ciolacu a anuntat ca social-democratii se vor opune cu toate fortele proiectului premierului Florin Citu de abrogare a Legii initiate si votate de PSD anul trecut privind neinstrainarea.

Unde gasesti cel mai ieftin curent electric in Romania. Ei promit factura cea mai mica

O companie romaneasca, furnizor de energie in special pentru clientii comerciali, are acum cea mai buna oferta de pe piata la energia electrica pentru consumatori, peste cea a Hidroelectrica. Unde gasesti cel mai ieftin curent electric in Romania Este vorba despre Getica 95 Com, care ofera un pret al energiei active de 0,24 leikWh, pentru .

Raed Arafat, despre campania de vaccinare: A mers destul de ok. Nu stam nici cel mai bine, nici cel mai prost in Europa

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, apreciaza ca pana acum campania de vaccinare in Romania a mers destul de ok, el spunand ca nu stam nici cel mai bine, nici cel mai prost in Europa.

Rusia va deveni cel mai mare exportator de grau din lume

Rusia va deveni cel mai mare exportator global de grau, in pofida introducerii unei taxe la exporturile de grau, precum si a unei cote la exporturile de cereale, se arata intr-o estimare realizata de Departamentul American al Agriculturii USDA), informeaza site-ul rt. com, citat de Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )