Libnet.ro
UNICEF

12:31

Cat de periculoase sunt capacele pentru jante si de ce trebuie interzise

Playtech Playtech,
Cat de periculoase sunt capacele pentru jante si de ce trebuie interzise

Capacele pentru jante sunt mai periculoase decat crezi, nu pentru tine, ci pentru ceilalti participanti la trafic. Atunci cand se despind in timpul mersului, pot crea accidente soldate cu tragedii. Banalul capac pentru janta pare inofensiv la prima vedere. Orice posesor de autoturism a avut macar o data capace ornamentale aplicate pe jantele acelea din []. continuă pe Playtech

Motivele incredibile pentru care trebuie sa consumi ulei de cocos. Efecte uluitoare asupra organismului

Uleiul de cocos este o adevarata minune si poate fi folosit ca ingredient atat in bucatarie, cat si in cosmetica. Iata 5 utilizari ale uleiului de cocos despre care n-ai mai auzit pana acum. La.

65279;65279;Motivul incredibil pentru care trebuie sa consumi broccoli. Are un efect uluitor asupra organismului

Broccoli este un membru al familiei de legume crucifere fapt ce ii explica puterile anticancer toate legumele crucifere sunt alimente anticancer). El este foarte bogat in vitamina C, acid folic, vitaminele A, B1, B2.

Start-Up Nation 2018 va primi credite de angajament sa porneasca full, dar platile sunt lasate pentru anul electoral 2019

Programul Start-Up Nation, editia a doua, urmeaza sa se deschida in anul 2018, probabil in toamna, cu posibilitatea de finantare a 10. 000 de mici afaceri cu pana la 200. 000 de lei fiecare, potrivit proiectului primei rectificari bugetare a anului, dar platile vor fi lasate pentru mai tarziu, anul electoral 2019 urmind sa fie varful.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )