Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cel mai ambitios proiect Renault care ar ajuta si Dacia

Playtech Playtech,
Cel mai ambitios proiect Renault care ar ajuta si Dacia

Alaturarea grupului Renault, Nissan Motor Company si Mitsubishi Motors reprezinta cea mai mare alianta din lume din industria auto. Producatorii de masini Renault si Nissan au colaborat la. continuă pe Playtech

Forbes: Lionel Messi, cel mai bine platit sportiv al planetei - Argentinianul este urmat de Cristiano Ronaldo si Neymar

Argentinianul Lionel Messi de la FC Barcelona a fost sportivul cel mai bine platit din lume, in perioada iunie 2018-iunie 2019, potrivit Forbes. Jucatorul argentinian, care urca in premiera pe primul loc, dupa ce anul trecut a fost al doilea dupa boxerul Floyd Mayweather, a fost urmat de alti doi fotbalisti, portughezul Cristiano Ronaldo de la Juventus si brazilianul Neymar de la PSG.

MAREA BRITANIE: Cel mai rapid ritm de crestere a salariilor, din mai 2008

Majorarea salariilor in Marea Britanie a fost peste asteptari in perioada februarie - aprilie 2019, in timp ce rata somajului s-a mentinut la cel mai redus nivel din 1975, arata datele publicate astazi de Oficiul National de Statistica ONS), transmit BBC si Reuters.

Ce inseamna cand spargi o oglinda. De ce cred superstitiosii ca este cel mai rau lucru care ti se poate intampla

Chiar si cei mai putin superstitiosi tin aminte interpretarea sperstitiei atunci cand se sparge o oglinda. in aproape toate culturile, oglinda are o simbolistica aparte. Iata ce inseamna cand spargi o oglinda! Superstitii: Ce inseamna cand spargi o oglinda? Superstitiile arata ca oglinzile au doua puteri magice: aduc ghinion, dar pot purta si noroc. De [] .

Cel mai tanar candidat la primaria unui oras din Romania are 24 de ani. De ce-si doreste sa candideze si cine-l sustine

Un maramuresean devine cel mai tanar candidat la primaria unui oras din Romania. in varsta de 24 de ani, Cristian Opris este decis sa se mute de la Bucuresti in orasul sau natal, Salistea de Sus, pentru a candida la alegerile locale din 2020.

IKEA deschide in Bucuresti cel mai mare magazin din Sud-Estul Europei

IKEA, retailerul suedez de mobila si decoratiuni interioare, anunta deschiderea magazinului Pallady pe data de 24 iunie 2019. IKEA Pallady este al doilea magazin in Romania, cel mai mare din Sud-Estul Europei, .

VIDEO Microsoft va lansa pana la final de 2020 cel mai puternic Xbox de pana acum

Microsoft a anuntat ca pana la finalul anului viitor va lansa cea mai noua generatie a consolei Xbox. Brandul a fost lansat in 2001 si cel mai nou Xbox si-a facut debutul in 2013. Compania spune ca noul Xbox va avea putere de procesare de patru ori mai mare decat Xbox One X si ca va avea memorie mai mare si rezolutie mai buna.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 30 MAI - 6 IUNIE Fondul Proprietatea - cel mai rentabil emitent din BET-FI

Marcand un salt de 10,38% in intervalul 30 mai - 6 iunie, actiunile Fondul Proprietatea FP) reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul BET-FI, intr-o saptamana in care indicele financiar a raportat un avans de 4,84%, in special ca urmare a evolutiei puternic pozitiva a cotatiei FP, ce a atins un nou maximum istoric de 1,1 lei/titlu, la finalul intervalului analizat.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 31 MAI - 7 IUNIE Salt de 5,22% pentru actiunile Nuclearelectrica

Ieri a fost ultima zi in care s-au mai putut achizitiona titluri SNN pentru a beneficia de dividendul cu un randament de circa 10% Actiunile Nuclearelectrica SNN) s-au apreciat cu 5,22%, in raport cu moneda euro, in intervalul 31 mai - 7 iunie, ocupand pozitia a treia in clasamentul randamentelor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), intr-o miscare de continuare a trendintei ascendente pe care cotatia SNN a inceput sa o descrie inca din perioada martie - aprilie a acestui an.

Novak Djokovic, dupa eliminarea de la Roland Garros: Cand joci intr-un uragan, e greu sa produci cel mai bun tenis. Cele mai proaste conditii pe care le-am intalnit

Novak Djokovic 1 ATP) a fost eliminat de Dominic Thiem 4 ATP) in semifinalele de la Roland Garros, dupa un meci perturbat de vant si ploaie. Sarbul a rabufnit la conferinta de presa, criticand conditiile de joc de la Paris, mentionand ca au fost printre cele mai proaste pe care le-a intalnit. Totusi, liderul mondial nu a pus infrangerea pe seama conditiilor, recunoscand superioritatea adversarului.

Cel mai amplu festival dedicat Internetului si transformarii digitale din regiune are loc, joi si vineri, la Bucuresti. Ultimele detalii si cifrele noului iCEE.fest: UPGRADE 100

200 de speakeri si invitati, reprezentanti ai marilor companii focusate pe Internet si noile tehnologii, vor urca pe cele 8 scene ale festivalului UPGRADE 100, noul concept al festivalului iCEE. fest care are loc joi si vineri, la Grand Cinema More, din Baneasa Shopping City.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )