Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai important targ auto, anulat: in ce s-a transformat locatia in care ar fi trebuit sa aiba loc

Playtech Playtech,
Cel mai important targ auto, anulat: in ce s-a transformat locatia in care ar fi trebuit sa aiba loc

Targul Auto de la Detroit reprezinta cel mai important eveniment din calendarul lansarilor anuale al industriei auto. Din pacate, editia din acest an este anulata. Pe lista targurilor. continuă pe Playtech

Coronavirus: Cel mai varstnic barbat din lume implineste 112 ani, in auto-izolare

Cel mai varstnic barbat din lume, Bob Weighton, implineste duminica 112 ani, in auto-izolare, scrie BBC News.

Vodafone obtine cel mai mare punctaj pentru calitate si performanta

Vodafone Romania a fost certificata drept cea mai performanta retea mobila din Romania, obtinand cel mai mare punctaj total pentru calitatea si performanta retelei mobile, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Elev de 14 ani, cel mai tanar european mort din cauza coronavirus

Un elev de 14 ani, care locuia la sud de Porto, in Portugalia, se crede ca este cel mai tanar european mort din cauza coronavirus. Acesta suferea de psoriazis, dar nu avea boli cu impact major.

Rafila: Cel mai probabil luni se va depasi pragul de 2.000 de imbolnaviri, de la care se intra in scenariul 4 Trebuie sa fim pregatiti ca pacientii cu forme usoare sa fie tratati acasa

Numarul cazurilor de coronavirus in Romania va depasi pragul de 2. 000, de la care se va intra in scenariul 4 al pandemiei, cel mai probabil luni, spune presedintele Societatii de Microbiologie, Alexandru Rafila. El a precizat ca autoritatile trebuie sa fie pregatite pentru ca pacientii cu forme usoare ale bolii sa poata fi tratati acasa.

Miliardarul Bill Gates da solutia in cel mai bun scenariu al pandemiei

Al doilea cel mai bogat om de pe planeta, Bill Gates spune ca singura alternativa cu adevarat valida la gestionarea cu succes a crizei pandemice este izolarea timp de 6 pana la 10 saptamani. Numai asa se pot salva vieti si numai asa economia poate fi ajutata sa se recupereze. Nu putem avea ambele lumi .

GABRIELA FIREA: Testarea in masa a bucurestenilor va incepe, cel mai probabil, la jumatatea saptamanii viitoare

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, spune intr-o interventie telefonica la Digi 24, ca testarea in masa a bucurestenilor va incepe cel mai probabil la jumatatea saptamanii viitoare, aceasta urmand a se face cu teste rapide omologate, care vor fi achizitionate din surse validate de catre Institutul Matei Bals. Ea afirma ca vor fi testate peste 10. 000 de persoane, pe baza unor studii realizate impreuna cu Institutul National de Statistica, negand informatiile conform carora presedintii asociatiilor de proprietari ar fi implicati in selectarea celor care vor fi testati.

Cel mai mare producator de ventilatoare din lume nu poate livra nici macar un singur aparat in Romania

Cel mai mare producator de ventilatoare mecanice din lume sustine ca, din pacate, nu va putea livra ventilatoare pentru Romania. Seful companiei afirma ca, la nivelul la care tarile solicita in prezent ventilatoare noi, productia lor este o misiune imposibila si nici asa nu ar fi de ajuns, scrie Der Spiegel.

AGENTIILE DE PRESA: Dolarul a inregistrat cel mai mare declin saptamanal din ultimii peste 10 ani

Dolarul a inregistrat cel mai mare declin saptamanal din ultimii peste 10 ani, masurile de sustinere a economiilor de ordinul miilor de miliarde de dolari anuntate de guverne si banci centrale contribuind la calmarea pietelor bulversate de pandemia de coronavirus. Indicii bursieri de pe Wall Street au inchis vineri in scadere, dar cu crestere record la nivelul saptamanii, transmite Reuters.

Faze tari: O pisica a fost depistata pozitiv cu coronavirus; Cat a costat cel mai scump diamant vandut vreodata in Romania

Adevarul: O pisica a fost depistata pozitiv cu coronavirus * Stirile Pro Tv: Cat a costat cel mai scump diamant vandut vreodata in Romania * Incrediblia. ro: Operatiunea Albina: Cum tin indienii elefantii departe de sinele de tren.

Coronavirus Italia: Aproape 1.000 de persoane au murit in 24 de ore E cel mai grav bilant de la inceputul epidemiei

Bilantul deceselor in Italia a crescut la 9. 134, dupa ce tara a raportat vineri 969 noi decese, acesta fiind cel mai grav bilant raportat de la inceputul pandemiei, relateaza AFP.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )