Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai mare producator auto aduce asistentul Google in masinile sale

Playtech Playtech,
Cel mai mare producator auto aduce asistentul Google in masinile sale

Alianta producatorilor de masini formata din Renault, Nissan si Mitsubishi a incheiat un parteneriat cu Google pentru a aduce asistentul vocal, hartile si Google Play Store in viitoarele. continuă pe Playtech

PSD-ul este cel mai mare focar de pesta porcina din tara

Fostul presedinte Traian Basescu afirma, in contextul disputelor din PSD, ca PSD-ul este cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara.

Basescu: PSD este cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca PSD este cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara. intr-o postare pe Facebook, senatorul PMP a dat de inteles ca tara nu va scapa de aceasta.

Traian Basescu: PSD este cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara

Fostul presedinte Traian Basescu ii ataca pe cei din PSD despre care spune ca arata ca ar fi cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara, iar aceasta boala nu se trateaza.

Cum arata cel mai mare showroom eMAG din tara

Peste 15. 000 de oameni au vizitat cel mai mare showroom eMAG din tara, situat in Galeriile Mobexpert Baneasa, in primul weekend de la deschidere si au realizat comenzi record in valoare de un milion de euro.

Bobby Paunescu: Consilierul prezidential Marinescu submineaza economia. La forumul oamenilor de afaceri, organizat in cadrul summit-ului, nu a invitat cel mai mare jucator de pe piata de energie (VIDEO)

Bobby Paunescu il acuza pe consilierul prezidential Cosmin Marinescu de faptul ca submineaza economia romaneasca. Paunescu a declarat, pentru B1 TV, ca in cadrul summit-ului Celor Trei Mari, unde se .

Peste 7.000 de romani, asteptati la Alba Iulia pentru un nou record Guinness: celmai mare 100 in cea mai mare imagine a unei tari formata din oameni

Alba Iulia isi propune sa intre pentru a doua oara in Cartea Recordurilor. Dupa Marea imbratisare din 2010, in 29 septembrie 2018 sunt asteptati in Cetatea Alba Carolina circa 7. 500 de participanti care sa formeze Cel mai mare 100 uman, incadrat in conturul steagului Romaniei alcatuit tot din oameni.

FOTO Spectacol in Alpi, la cel mai mare concurs de alergare montan

Alergarea montana e pe un trend ascendent in lume, iar in fiecare an, numarul participantilor in astfel de curse creste.

Tragedie in Prahova. O fetita de zece ani, spulberata de un TIR sub ochii fratelui mai mare

Sfarsit tragic pentru o fetita de 10 ani din localitatea Loloiasca, Prahova. Aceasta a fost lovita de un TIR, pe trecerea de pietoni, sub ochii fratelui mai mare. Cei doi se intorceau de la scoala.

Record negativ pentru Romania!Tara noastra are cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana

Record negativ pentru Romania!Tara noastra are cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana, pentru a saptea luna consecutiv. Potrivit Eurostat, in august inflatia a ajuns la 4,7%, in timp ce.

Am avut din nou cea mai mare rata anuala a inflatiei dintre statele UE

Pentru a saptea luna consecutiv, tara noastra a avut, in luna august, cea mai mare rata anuala a inflatiei dintre statele membre ale Uniunii Europene, cu un avans al preturilor de consum de 4,7%, dupa o rata anuala a inflatiei de 4,3% inregistrata in iulie, arata datele publicate de Oficiul European de Statistica Eurostat) si preluate de Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )