Libnet.ro
UNICEF

15:01

Cum ar putea fi hidrogenul cel mai bun combustibil dupa petrol

Playtech Playtech,
Cum ar putea fi hidrogenul cel mai bun combustibil dupa petrol

Producatori auto importanti precum BMW, Toyota sau Hyundai mizeaza pe hidrogen ca urmatoarea sursa de combustibil pentru autoturisme. Totusi, una dintre cele mai mari probleme ale industriei consta in depozitarea si transportarea hidrogenului. Oamenii de stiinta cred ca au gasit o rezolvare. Unul dintre cele mai mare obstacole ale utilizarii pe scara larga a hidrogenului []. continuă pe Playtech

Cemacon - cel mai rentabil titlu de la BVB

Cu o crestere de 25,92%, in raport cu moneda europena, in intervalul 2 - 9 august, actiunile producatorului de sisteme de zidarie Cemacon CEON) reprezinta titlurile cu cel mai mare randament de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), din perioada mentionata. Pe data de 8 august, compania si-a publicat rezultatele financiare pentru primul semestru al acestui an, emitentul raportand un profit net de 13,7 milioane de lei, in crestere cu 160% fata de cel realizat in aceeasi perioada a anului trecut, in contextul unei cifre de afaceri de 54,85 milioane de lei, cu 41% peste cea obtinuta la finalul primelor sase luni ale anului trecut. Valoarea activelor totale se ridica, la data de 30 iunie 2018, la 193,29 milioane de lei, in crestere cu 7% fata de cea inregistrata la finalul anului trecut, in timp ce datoriile totale au scazut cu 2%, pana la 70,3 milioane de lei, pentru acelasi interval de raportare. Piata a reactionat, cotatia CEON inregistrand, in acea zi, un salt de 12,78%, pe fondul unui volum de aproape 3,92 de milioane de actiuni, cel mai mare rulaj consemnat de actiunile companiei de la finalul anului 2016 si pana in prezent.

Halep, dupa calificarea in finala Rogers Cup: Cand sunt obosita, sunt relaxata si pot juca un tenis mai bun

Simona Halep a declarat, sambata, dupa calificarea in finala turneului de la Montreal, ca atunci cand este obosita, este relaxata, astfel ca poate juca un tenis mai bun, ea facand referire la faptul ca a jucat patru meciuri intr-un interval de 48 de ore.

VIDEO Sevilla - Barcelona 1-2 / Catalanii au cstigat Supercupa Spaniei - Messi, cel mai titrat jucator din istoria clubului

FC Barcelona a cucerit Supercupa Spaniei pentru a 13-a oara in istorie, dupa o victorie la limita impotriva celor de la Sevilla, scor 2-1, intr-un meci disputat la Tanger, in Maroc. Gratie acestui succes, Lionel Messi, noul capitan al gruparii de pe Camp Nou dupa plecarea lui Andres Iniesta, a devenit cel mai titrat jucator din istoria clubului catalan, trecandu-si in palmares al 33-lea trofeu.

Simona Halep, critici pentru WTA: Cred ca sunt singura jucatoare care are cel mai prost program de-a lungul saptamnii. Asta se ntmpla aproape la fiecare turneu

Simona Halep a rabufnit la conferinta de presa de dupa victoria obtinuta impotriva Carolinei Garcia, in sferturile turneului Rogers Cup de la Montreal. Jucatoarea noastra s-a aratat nemultumita de modul in care organizatorii ii programeaza meciurile, fiind de parere ca joaca la ore nepotrivite la aproape fiecare turneu. Cred ca sunt singura persoana si jucatoare care are cel mai prost program de-a lungul saptamanii. Cred ca asta se intampla aproape la fiecare turneu, a spus liderul mondial.

Cel mai bogat britanic, un militant al Brexitului, se muta in Monaco

Sir Jim Ratcliffe, cel mai bogat britanic si un sustinator al Brexitului, a decis sa-si paraseasca tara si sa se mute in Monaco, dezvaluie The Independent, legand aceasta miscare de ratiuni fiscale.

Ce produse s-au scumpit cel mai mult in luna iulie

Produsele de morarit si panificatie, uleiul si pestele proaspat s-au scumpit cel mai mult in decursul lunii iulie fata de iunie, la fel si tarifele pentru biletele de avion si cele pentru servicii de apa si.

Halep a rabufnit la adresa WTA: Am cel mai prost program

Simona Halep are motive de nemultumire dupa calificarea in semifinalele turneului WTA Premier 5 de la Montreal din cauza programului stabilit de organizatori.

Faze tari: Cel mai mpatimit jucator cauta Pokemoni cu 11 telefoane; Un sofer a primit 33 de amenzi n aceeasi zi. Masura luata de firma care i-a inchiriat masina; Cele mai amuzante atacuri ale hackerilor din toate timpurile

Un copil de 10 ani surprins in timp ce conducea un BMW pe strazile din Targoviste, dupa ce mama lui i-a incredintat masina. inregistrarea a devenit virala pe retelele sociale. Se plimba pe o plaja, cand a descoperit dintii unuia dintre cei mai mari pradatori ai oceanelor ce a trait in urma cu 25 milioane de ani. Dintii unui gigant preistoric au fost descoperiti pe.

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2506 seconds )