Libnet.ro
UNICEF

20:32

Dacia Duster cu motor de Mercedes: Dacia vinde cel mai puternic model. Cat costa in Romania?

Playtech Playtech,
Dacia Duster cu motor de Mercedes: Dacia vinde cel mai puternic model. Cat costa in Romania?

De la 1 februarie avem o noua masina Dacia Duster. Ascunde insa o mare surpriza sub capota. Daca stai cu ochii pe masinile Dacia, atunci clar trebuie sa fii atent la ce a pregatit Renault. Lasalonul auto din Paris, din 2018, Dacia a anuntat o schimbare pentru Duster. Producatorul a decis sa faca acest SUV [] . continuă pe Playtech

Duster cu motor de Mercedes: Dacia vinde cel mai puternic model. Cat costa in Romania?

De la 1 februarie avem o noua masina Dacia Duster. Ascunde insa o mare surpriza sub capota. Daca stai cu ochii pe masinile Dacia, atunci clar trebuie sa fii atent la ce a pregatit Renault. Lasalonul auto din Paris, din 2018, Dacia a anuntat o schimbare pentru Duster. Producatorul a decis sa faca acest SUV [] .

Aeroportul din Dubai, cel mai slab ritm de crestere din ultimul deceniu, insa isi pastreaza titlul de cel mai mare aeroport din lume

Aeroportul International din Dubai a inregistrat 89,1 milioane de pasageri in 2018, ratandu-si tinta pe care si-a propus-o, insa cu toate acestea a ramas cel mai mare aeroport international din lume, transmite Reuters, citat de Agerpres .

DRAGNEA: Comunitatile locale vor avea cel mai mare buget din istorie

Comunitatile locale vor avea, in 2019, cel mai mare buget din istoria tarii noastre, circa 77 miliarde lei.

ARIR: Investitorii institutionali comunica cel mai des cu societatile listate prin intermediul evenimentelor dedicate

Companiile listate la BVB sunt foarte receptive la solicitarile investitorilor institutionali, conform unui studiu realizat de Asociatia pentru Relatii cu Investitorii la Bursa din Romania ARIR). Potrivit acestuia, investitorii institutionali comunica cel mai des cu companiile listate prin intermediul evenimentelor dedicate.

increderea americanilor in economie a scazut la cel mai redus nivel din ultimul an

Increderea americanilor in economie a scazut in ianuarie la cel mai redus nivel din ultimul an si jumatate, din cauza blocarii activitatii institutiilor guvernamentale si a turbulentelor de pe pietele financiare.

Radu Tudor. Cel mai trist moment din cariera de jurnalist

Pe 31 martie 1995, a avut loc cel mai mare accident aviatic din Romania. O aeronava cu destinatia Bruxelles, la bordul careia se aflau 60 de persoane, s-a prabusit in apropierea localitatii Balotesti.

Recorder: Studentul chinez din Bacau care ne ura de 1 decembrie un viitor stralucit a murit n cel mai romnesc mod cu putinta

Yin Yuguo, studentul nostru din Bacau, cel infofolit in steaguri tricolore, adolescentul ochelarist pe care l-am filmat in gara din Alba Iulia, in dimineata zilei de 1 decembrie 2018, chinezul care ne-a urat tuturor, la 100 de ani, un viitor stralucit, a murit sambata dimineata, in cel mai romanesc mod cu putinta, scrie Recorder. ro.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 18 - 25 IANUARIE Aurul - la maximele ultimelor sapte luni

Cotatia aurului a inregistrat un avans de 0,45%, in intervalul 18 - 25 ianuarie, pretul metalului galben depasind, vineri, pragul psihologic de 1. 300 de dolari/uncie, cel mai ridicat nivel din ultimele sapte luni.

79 de soferi de TIR, prinsi bauti la volan, in Germania, in doar doua ore! Cel mai beat dintre ei era roman

79 de soferi de TIR, prinsi bauti la volan, in Germania, in doar doua ore! Cel mai beat dintre ei era roman. Citeste mai mult pespynews. ro .

Cazul fetei din Sinaia care a eliminat o bucata de tifon, cel mai probabil uitata la operatie - Medic: Nu putem exclude sa-si fi introdus acele bucati. nca nu am terminat investigatiile

Medicii i-au facut mai multe analize sub anestezie fetei de 11 ani care a eliminat o bucata de tifon ce i-a fost uitat in corp, cel mai probabil, in urma unei operatii de apendicita si urmeaza sa afle ce s-a intamplat, fiind luate in calcul mai multe variante, inclusiv ca fata sa-si fi introdus acele bucati, spun reprezentantii Spitalului de Copii din Brasov.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )