Libnet.ro
UNICEF

20:30

Dacia face schimbari masive: ce se intampla cu fabrica din Romania

Playtech Playtech,
Dacia face schimbari masive: ce se intampla cu fabrica din Romania

Dacia e una dintre cele mai mari companii din Romania si, la randul ei, face parte dintr-un grup auto imens. Acum, dupa ce Renault a mutat o parte din productie in Maroc, sunt pregatite schimbari majore si in Romania, la Mioveni. Dacia va investi 100 de milioane de euro pana in 2021. Odata cu acesti [] . continuă pe Playtech

Nestle explica de ce inchide singura fabrica din Romania

Dupa ce a anuntat recent ca isi va inchide fabrica din Timisoara, singura din Romania si locul unde sunt produse napolitanele Joe, Nestle, cea mai mare companie de produse alimentare si bauturi din lume, explica acum motivele care au obligat-o sa ia aceasta decizie. Compania se plange ca nu reuseste sa gaseasca si sa pastreze angajati, desi a crescut salariile si beneficiile, iar piata din Romania trece prin schimbari radicale.

Codrin Stefanescu: PSD este, la ora actuala, cel mai vanat partid din Romania

PSD este, la ora actuala, partidul cel mai vanat din Romania, dupa ce 1. 187 de primari, viceprimari si consilieri judeteni si municipali se afla intr-o forma de ancheta, a declarat joi, la Resita,.

SOC in showbiz-ul din ROMANIA! ADIO, MAESTRE!. Ne va PARASI in anul 2019! Vor curge multe LACRIMI

Carmen Harra a ajuns in atentia publica dupa ce a prezis mai multe lucruri despre vedetele din Romania. Chiar ea a prezis ca vor muri nume celebre din tara noastra, atat in anul 2018, cat si in.

Jucatoare din Romania la Australian Open 2019

6 jucatoare din Romania au luat startul la Melbourne, pentru primul turneu de mare slem al anului. Conform infograficului realizat de operatorul digital de pariuri si cazinou Betano, doar Simona Halep si Irina Begu au ajuns pana in utimele 16 jucatoare in editiile precedente, ele fiind si singurele romance ramase in competitie dupa primul tur.

Aparitie suprinzatoare pe camerele de supraveghere dintr-o padure din Romania (VIDEO)

Aparitie suprinzatoare pe camerele de supraveghere dintr-o padure din Romania. Cei de la Asociatia Wild Caras-Severin au publicat, pe pagina de lor de socializare, un filmulet cu un animal rar intalnit in.

Piata auto din Romania a crescut cu 23% anul trecut, la 131.000 de unitati

Piata auto din Romania a crescut cu 23% anul trecut fata de 2017, la 130. 900 de unitati, in timp ce inmatricularile de autoturisme second-hand au scazut cu 9% fata de anul anterior.

Nestle isi inchide singura fabrica din tara noastra

Leszek Wacirz, Country Manager Nestle Romania: Nestle isi desfasoara activitatea pe o piata care trece printr-o perioada de schimbari rapide, caracterizata de noi tipare de consum si deficit de munca, intr-un mediu competitiv Nestle Romania si-a anuntat intentia de a incepe demersurile pentru inchiderea unitatii sale de productie din Timisoara, pana la finalul lunii mai 2019, unde produce napolitanele Joe brand romanesc), potrivit informatiilor transmise pentru ZIARUL BURSA de reprezentantii companiei.

Dacia recheama in service peste 13.300 de masini din Romania. De vina ar fi airbag-ul de la sofer

Constructorul de la Mioveni recheama in service 13. 303 masini. A fost descoperita o problema la airbag-ul soferului, care s-ar putea sa nu functioneze corespunzator in caz de accident.

REVINE cea mai iubita MASINA din Romania: Anuntul OFICIAL in legatura cu Dacia 1300 tocmai a fost facut!

Dacia 1300 este recunoscuta ca fiind o masina faimoasa, multi dintre romani avand in trecut un astfel de model de masina, dar un alt lucru cunoscut este ca nu sunt masini prea valoroase. Si totusi,.

Primaria Capitalei face noi precizari despre semafoarele din Bucuresti, care ar fi fost accesate ilegal

Update:,,Procurorii au ridicat mai multe laptopuri de la Compania Municipala a Managementului in dosarul privind semafoarele din Capitala care ar fi fost accesate ilegal, au precizat surse apropiate anchetei,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )