Libnet.ro
UNICEF

01:05

De la Dacia la Trabant, acestea sunt cele mai frumoase masini comuniste

Playtech Playtech,
De la Dacia la Trabant, acestea sunt cele mai frumoase masini comuniste

Probabil ca asociezi perioada comunista, pe zona auto, cu Dacia. Ei bine, chiar daca masinile comuniste au fost indelung criticate, au existat cateva care mai starnesc si azi amintiri. continuă pe Playtech

HOROSCOP. 6 rele si 6 foarte bune. Acestea sunt cele mai razbunatoare si cele mai cuminti femei ale zodiacului

HOROSCOP Sase zodii feminine sunt bune, sase zodii sunt rele. Iata la ce sa fii foarte atenta. BERBEC- Daca simte ca iti faci alti prieteni sau ca ai putea sa o.

HOROSCOP. 6 rele si 6 bune. Acestea sunt cele mai razbunatoare si cele mai cuminti femei ale zodiacului

HOROSCOP Sase zodii feminine sunt bune, sase zodii sunt rele. Iata la ce sa fii foarte atenta. BERBEC- Daca simte ca iti faci alti prieteni sau ca ai putea sa o.

CUTREMUR. Acestea sunt cele mai periculoase cartiere din Bucuresti, in caz de cutremur major

Specialistii de la INFPau identificat 14 zone seismice in Capitala, cu grade diferite de risc in cazul producerii unui cutremur cu magnitudine mare. Capitala a fost impartita in patru mari cate.

Revelion 2019: Cele mai frumoase petreceri pe plaja sau in aer liber pentru noaptea de Anul Nou

Incepe numaratoarea inversa pentru petrecerile de Revelion. In tara sau in strainatate, cu totii cautam cele mai spectaculoase locuri si cele mai frumoase petreceri pentru noaptea de Anul Nou. Petreceri in aer liber sau pe plaja, concerte, spectacole.

Marius Copil: Ce meci! Finala la Basel cu Roger Federer. Una dintre cele mai frumoase zile din viata mea

Tenismanul Marius Copil a declarat ca victoria cu Aleksandr Zverev este una dintre cele mai frumoase din viata lui, el fiind incantat ca adversarul din finala de la Basel va fi Roger Federer.

Anvelope de iarna testate recent de ADAC. Iata care sunt cele mai bune pneuri de iarna in 2018

ADAC Automobil Clubul German) ne spune care sunt cele mai bune anvelope de iarna in urma testelor pe zapada, gheata, carosabil umed, dar si cum s-au comportat la acvaplanare, durabilitate si stabilitate. In cele mai recente teste, la dimensiunea.

Uitati de Ibiza!. Romania, promovata turistic de o jurnalista din Italia: Una dintre cele mai frumoase excursii din viata mea

O jurnalista din Italia a ales sa-si petreaca ziua de nastere in Romania, spre surprinderea prietenilor care au primit decizia ei cu surprindere si nedumerire. Experienta pe care a avut-o in cele cateva zile de octombrie in care a colindat Bucurestiul si Valea Prahovei a impartasit-o cu cititorii Corriere della Sera.

Tatuaje si plete in Parlament. Cine sunt cei mai nonconformisti politicieni

Cu plete sau tatuaje, unii politicieni au reusit sa atraga atentia si prin aspectul fizic. Cristian Rizea este politicianul care detine cele mai multe tatuaje si de care este extrem de mandru.

Cod ROSU de furtuna: Vin cele mai GRAVE INUNDATII de dupa 1979!

Orasul Venetia se pregateste pentru cele mai grave inundatii de dupa 1979, in contextul in care autoritatile italiene au instituit cod rosu de furtuna in nordul tarii, informeaza Agerpres.

De ce se produc cele mai multe cutremurenoaptea? Cercetatorii de la Institutul de Fizica a Pamntului au studiat mai bine de 5 ani acest fenomen, dar nu au gasit o logica

Cutremurul recent din noaptea de sambata spre duminica 5. 8 magnitudine) s-a produs in jurul orei 3,38 dimineata. Cel din 4 martie 1977, la ora 21. Daca va uitati la orele la care au loc seismele, veti observa ca cele mai multe au loc noaptea. HotNews. ro a analizat ultimele 1000 de seisme produse in Romania si a constatat ca noaptea au loc de peste doua ori mai multe cutremure decat ziua. Asa incat ne-am adresat Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului, pentru a cauta o explicatie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )