Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dispozitivul cu care pacalesti radarele politiei si camerele pentru rovinieta. Cati bani costa

Playtech Playtech,
Dispozitivul cu care pacalesti radarele politiei si camerele pentru rovinieta. Cati bani costa

Soferii au gasit modalitatea pin care sa pacaleasca radarele politiei si camerele pentru rovinieta. Care este ultima descoperire a conducatorilor auto? Iata de unde poate fi achizitionat! Cum sa pacalesti radarele politiei? Noua descoperire a soferilor! Acestia au dezvaluit tuturor modalitatea prin care poti sa pacalesti radarele si camerele politiei. Este vorba despre un mic . continuă pe Playtech

O noua schimbare radicala in Codul Rutier 2019. Ce se va intampla cu radarele politiei rutiere

Codul Rutier 2019 a suferit schimbari! Comisiile de specialitate din Camera Deputatilor au avizat pozitiv proiectul de lege pentru modificarea art. 109 din legislatia rutiera. Acesta prevede ca prezenta masinilor de politie cu radar sau politistul cu radar de tip pistol trebuie presemnalizate cu un panou afisat cu 500 1. 000 de metri inainte pe .

Cine sunt candidatii care au intrat in cursa pentru sefia PSD. Lista completa

Au inceput sa apara tot mai multi candidati pentru sefia PSD, in frunte cu premierul Viorica Dancila. Sunt exact candidatii la care te asteptai sa aspire la sefia partidului. Au ravnit de mult la puterea pe care o avea Liviu Dragnea in PSD, dar Dancila ii tine la respect, spre nemultumirea vechilor baroni. Cine sunt .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,253 seconds )