Libnet.ro
UNICEF

23:15

Nissan GT-R a devenit cea mai puternica masina ca sa uiti de Bugatti

Playtech Playtech,
Nissan GT-R a devenit cea mai puternica masina ca sa uiti de Bugatti

O echipa de tuning creat cea mai puternica masina sport din lume dupa ce a modificat un Nissan GT-R. Masina are acum de doua ori mai multi cai-putere decat un Bugatti Chiron. Se spune ca nu prea exista limite atunci cand vorbim de masinile concepute special pentru tuning. Echipa Extreme Turbo Systems a transformat un []. continuă pe Playtech

Timisoara, cea mai mare piata de birouri din provincie

Activ Property Services: Stocul de birouri din Timisoara a crescut cu 53. 000 de metri patrati in primele sase luni din 2018 Timisoara a devenit, la jumatatea acestui an, cea mai mare piata de birouri din provincie, depasind suprafata de birouri in functiune din Cluj-Napoca, pentru prima data, arata un comunicat transmis de Activ Property Services. Potrivit companiei de consultanta imobiliara, aceasta evolutie este o urmare a volumelor record de activitate consemnate in Timisoara, in ultimii doi ani, atat in ceea ce priveste livrarile de stoc nou, cat si in ceea ce priveste volumul de tranzactii de inchiriere.

Andrian Candu: Republica Moldova devine mai puternica in relatiile externe

Presedintele Parlamentului, Andrian Candu, sustine ca Republica Moldova devine mai puternica in relatiile sale internationale. Potrivit speakerului, Republica Moldova nu mai este slaba sau vulnerabila, avem relatii externe pragmatice, bazate pe respect si conlucrare.

Serban Nicolae, dupa ce presedintele Romniei a reclamat la CCR un conflict juridic cu Dancila: Iohannis uzeaza de cea mai nalta functie n stat ca sa se comporte ca si cum e n Opozitie

Liderul senatorilor PSD, Serban Nicolae, considera ca presedintele Klaus Iohannis uzeaza de cea mai inalta functie in stat pentru a se comporta ca si cum este in Opozitie, adaugand ca demersul sefului statului cu privire la concediul premierului Viorica Dancila este, pe fond, o absurditate, relateaza Agerpres.

Parlamentul, cea mai mare banca din Romania? Dezvaluiri uluitoare

Parlamentul s-a transformat intr-una dintre cele mai mari banci. O raita prin declaratiile de avere ale alesilor arata sumele incredibil de mari pe care acestia le-au dat cu imprumut cu.

Impresionant! Asa arata cea mai veche urma umana descoperita in Romania! - FOTO

O urma de picior al Omului de Neanderthal descoperita in judetul Alba, in pestera Vartop, reprezinta cel mai vechi semn al vietii omenesti de pe teritoriul Romaniei. Este vorba despre o amprenta.

Sportiva din Romana care a castigat cea mai grea batalie posibila: A invins o complicatie rara care ii punea viata in pericol

Triplusaltista Adelina Gavrila ne ofera povestea frumoasa a acestui an. Acesta a reusit sa treaca cu brio cel mai greu obstacol pe care viata i l-a pus in fata si a invins o complicatie rara care i-a.

webPR: PeliFilip a asistat Forte Partners n cea mai mare tranzactie a anului din sectorul imobiliar

PeliFilip a asistat Forte Partners, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari de pe piata, in vanzarea proiectului de birouri The Bridge catre Dedeman. Se poate observa un trend crescator al pietei imobiliare din Romania, sustinut de un numar tot mai mare de tranzactii finalizate sau pe cale de a fi incheiate. Vanzarea proiectului de birouri The Bridge, cu siguranta, va ramane una dintre cele mai importante tranzactii ale anului 2018. Le multumim celor de la Forte Partners pentru increderea pe care ne-o ofera, a declarat Oana Badarau, Partner si Head of Real Estate, PeliFilip.

Letea Bacau, cea mai mare fabrica de hartie din Estul Europei, isi vinde ultimele active

Fabrica de hartie Letea din Bacau isi va scoate la vanzare, in toamna, ultimele cladiri, terenuri si masini. Este una dintre cele mai vechi intreprinderi din Romania, decizia infiintarii sale fiind luata acum 140 de ani, pe 11 decembrie 1878, de guvernul condus de Ion C. Bratianu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )