Libnet.ro
UNICEF

23:30

Noua Dacia Sandero pe care nu o poti cumpara din Romania. Unde va fi lansata si ce aduce nou

Playtech Playtech,
Noua Dacia Sandero pe care nu o poti cumpara din Romania. Unde va fi lansata si ce aduce nou

Noua Dacia Sandero va fi scoasa pe piata in anul 2020, dar nu va putea fi cumparata din Romania. Autoturismul va fi produs de divizia din Brazilia a grupului Renault, va avea mai multe imbunatatiri fata de modelul original lansat in 2014 si va fi disponibil pentru piata auto din America de Sud. Noul model . continuă pe Playtech

Ce cod postal am? Lista completa cu toate adresele din Romania, in Bucuresti si pe judete

Ce cod postal am? Este intrebarea pe care multi dintre noi ne-am pus-o in momentul in care am trimis o scrisoare, un colet sau o suma de bani si ni s-a cerut codul postal. Unii nu stiu nici macar ce reprezinta aceasta insiruire de cifre. Codul postal ajuta la sortarea corespondentei Codul postal este o .

FOTOGALERIE Cum vor arata tramvaiele romanesti care vor circula in patru mari orase din Romania (II)

Fabrica de tramvaie detinuta de Astra Vagoane Calatori Arad ar urma sa livreze 62 de garnituri din modelele Imperio si Autentic in patru mari orase din Romania: Cluj-Napoca, Arad, Oradea si Galati. Compania romaneasca a depus o ofera si la licitatia organizata de Primaria Capitalei pentru achizitia a 100 de tramvaie moderne, asa ca exista posibilitatea sa vedem tramvaiele de la Astra Vagoane Calatori si in Bucuresti.

Sanatatea din Romania: Primar, mort pe scarile spitalului fara doctor din Botosani

Majoritatea spitalelor din Romania se afla intr-o situatie deplorabila, fara doctori, medicamente sau aparatura, iar decesul unui primar din Botosani arata ca oricine poate cadea victima. Pe parcursul dupa-amiezii de ieri, primarul comunei Vornicei din Botosani a murit pe scarile spitalului la care se dusese cu niste dureri in piept. Decesul a fost provocat de .

Un cunoscut avocat din Romania, marturie incredibila: Am fost amenintat sa nu continuam ancheta

Avocatul Daniel Ionascu a afirmat sambata, la Se intampla in Romania, ca a primit amenintari cu moartea pe telefonul mamei sale, pe care il luase din intamplare la el. Avocata Paula Iacob imi spune.

Compania RUSEASCA Lukoil, partenera a Ligii Militarilor Profesionistilor din Romania. CARDURI de COMBUSTIBIL, cadou pentru SOLDATII ROMANI (VIDEO)

Compania ruseasca Lukoil, partenera a Ligii Militarilor Profesionistilor din Romania, a oferit militarilor romani 5. 000 de carduri pentru a beneficia de reduceri. Anuntul a fost facut in grupul online al.

Revolut, probleme pentru clientii din Romania: vi se trag banii de doua ori. Lucram contra-cronometru

Utilizatori din Romania ai serviciului Revolut se plang ca le-au fost dublate sumele la alimentarile de cont de pe carduri Visa, in acest week-end. Compania a reactionat imediat si sustine ca lucreaza pentru re.

Cluj: 500 de persoane, pregatite sa alerge sambata noaptea prin Triunghiul Bermudelor din Romania

Aproximativ 500 de persoane sunt pregatite sa alerge, in noaptea de sambata spre duminica, prin padurea Hoia-Baciu, de la marginea municipiului Cluj Napoca, considerata cea mai misterioasa padure din Romania, un fel de Triunghi al Bermudelor.

New York Times: NATO examineaza posibilitatea modernizarii sistemelor antibalistice din Romania si Polonia

Oficiali militari din cadrul NATO analizeaza posibilitatea modernizarii sistemelor antibalistice din Romania si Polonia cu scopul de a contracara noile rachete cu raza intermediara de actiune dezvoltate de Rusia, relateaza The New York Times, citand mai multi oficiali din cadrul organizatiei transatlantice.

Doliu in presa din Romania. Un jurnalist a fost gasit mort in locuinta. Avea 41 de ani

Doliu in lumea presei! Un jurnalist din Constanta a fost gasit mort in propria locuinta. Acesta avea doar 41 de ani si a lasat in urma doi copii, o fata si un baiat. Jurnalist gasit mort in locuinta Jurnalistul Catalin Sicilitaru a fost gasit fara suflare in locuinta sa, in dimineata de vineri, 5 iulie.

Clasament HSBC Expat: Cea mai buna tara in care poti locui

Elvetia ocupa primul loc pe lista tarilor cu cele mai bune conditii de trai si de lucru, depasind Singapore, care a pastrat acest titlu pentru cinci ani consecutivi, scrie CNBC.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )