Libnet.ro
UNICEF

06:30

Noul BMW pe hidrogen ar putea revolutiona industria auto

Playtech Playtech,
Noul BMW pe hidrogen ar putea revolutiona industria auto

S-a tot vorbit in industria auto ca viitorul e reprezentat de masini electrice. Numai ca sunt unii producatori care prefera sa se gandeasca si mai departe. Iar BMW e unul dintre. continuă pe Playtech

Criza uriasa din industria auto pe care nici Dacia nu o poate evita

Industria auto e puternic afectata de pandemia de coronavius. Iar previziunile sunt dintre cele mai sumbre si nici Dacia nu poate evita dezastrul. Industria auto se pregateste de o franare.

Florin Godean, Adecco: Domino in industria auto. Sunt afectati si furnizorii marilor companii

Industria auto din Romania este unul dintre cele mai afectate sectoare de efectele pandemiei de coronavirus. Specialistii din piata muncii se asteapta la un efect de domino in acest sector, in care pe langa companiile mari, emblematice din piata, sa.

Ministrul Economiei: Toate companiile din industria auto s-au reunit si doresc sa produca in tara ventilatoare mecanice

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, afirma ca producatorii din industria auto din Romania au format un grup care lucreaza pentru implementarea unui proiect privind productia in Romania de ventilatoare mecanice necesare sistemului sanitar romanesc, dar si ca zeci de companii locale se arata interesate de productia de materiale strategice necesare prevenirii, combaterii si tratarii Covid-19.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )