Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce pierderi sunt in Romania, in industria auto, din cauza crizei. Cati bani dispar zilnic din piata

Playtech Playtech,
Ce pierderi sunt in Romania, in industria auto, din cauza crizei. Cati bani dispar zilnic din piata

Industria de automobile si componente auto a Romaniei, cea care genereaza aproximativ 14% din Produsul Intern Brut al tarii, este, de asemenea, lovita de pandemia de coronavirus, in urma careia maai multi jucatori activi din sector, precum Automobile Dacia, Ford, Pirelli sau Continental, au decis inchiderea uzinelor sau reducerea activitatii. Ce pierderi sunt in Romania, . continuă pe Playtech

BNR: Amanarea ratelor din cauza crizei COVID 19 nu presupune reclasificarea creditelor

Amanarea ratelor bancare din cauza crizei COVID 19 nu presupune restructurarea creditelor, au anuntat, aseara, reprezentantii Bancii Nationale a Romaniei BNR).

Romania, in stare de urgenta din cauza coronavirusului: De cand intra in vigoare noile restrictii Primele noi masuri, de duminica seara, de la ora 22.00

Noile restrictii impuse de autoritati in Romania, aflata din 14 martie in stare de urgenta din cauza coronavirusului, intra in vigoare etapizat, incepand de duminica seara de la ora 22. Astfel, de la aceasta ora mall-urile raman inchise si se suspenda activitatea in cabinetele de stomatologie. Restrictiile de circulatie in afara locuintei vor intra in vigoare de luni, 23 martie, ora 22. Cum arata declaratia pe proprie raspundere si adeverinta de la angajator.

Circa 1.000 de animale dintr-un adapost sunt in pericol sa moara de foame din cauza crizei coronavirusului

Se intampla la asociatia Help Labus din Galati, acolo unde animalele in special caini) erau hranite in buna parte pe baza unor intelegeri cu o serie de restaurante. Acum, insa, localurile fiind inchise, totul s-a contramandat. Cei de la asociatie spun ca au mare nevoie de bani pentru a tine lucrurile sub control.

VIDEO Recomandarile lui Conan OBrien pentru cei care raman in pana de hartie igienica din cauza COVID-19 :)

Conan OBrien, cunoscutul prezentator de televiziune si producator american, a prezentat ce solutii pot fi la indemana pentru cei care au ramas in pana de hartie igienica, din cauza crizei generate de COVID-19, potrivit Mediafax. Bonuri fiscale, pliante sau suveniruri inutile sunt recomandarile lui Conan OBrien.

BNR da unda verde amanarii creditelor din cauza epidemiei de coronavirus

BNR a creat cadrul legislativ pentru amanarea la plata a ratelor care nu sunt achitate de romani din cauza epidemiei de coronavirus.

Al paisprezecelea deces in Romania din cauza coronavirusului - un barbat de 52 de ani internat la Spitalul Judetean Suceava, unde au murit alte 5 persoane

Al paisprezecelea deces in Romania din cauza coronavirusului a fost anuntat miercuri. Este vorba despre un barbat de 52 de ani internat la Spitalul Judetean Suceava, unde au murit alte 5 persoane, iar peste 100 de cadre medicale sunt infectatae cu COVID-19.

inca un deces in Romania din cauza coronavirusului! Bilantul a ajuns la sapte

Inca un deces in Romania din cauza coronavirusului, astfel bilantul a ajuns la sapte.

Sase morti din cauza infectiei cu coronavirus in Romania

Al saselea deces din cauza infectiei cu coronavirus a fost confirmat.

Al saselea deces in Romania din cauza coronavirusului - un barbat de 64 de ani din Arad, pentru care rezultatul testului COVID a venit dupa deces

Al saselea deces din cauza coronavirusului a fost inregistrat luni in Romania. Este vorba despre un barbat de 64 de ani, din Arad. El a fost internat din 20 martie, in stare grava, la Spitalul Judetean Arad, fiind intubat in sectia de terapie-intensiva.

Parlamentul britanic, inchis din cauza pandemiei noului coronavirus

Parlamentul britanic se pregateste sa fie inchis miercuri, pe o perioada de o luna , iar deputatii sunt trimisi acasa cu o saptamana mai devreme in vacanta de Paste, din cauza pandemiei noului coronavirus.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )