Libnet.ro
UNICEF

14:15

Povestea uneia dintre cele mai rapide barci, devenita epava in ultimii 51 de ani

Playtech Playtech,
Povestea uneia dintre cele mai rapide barci, devenita epava in ultimii 51 de ani

Pe la mijlocul secolului trecut, britanicii au realizat cea mai rapida ambarcatiune de viteza din lume. A detinut mult timp recorduri de viteza, dar, dupa un tragic accident, a ramas o epava timp de 34 de ani. Bluebird K7 era numele uneia dintre cele mai rapide ambarcatiuni create vreodata. Este impropriu spus barca, pentru ca []. continuă pe Playtech

Voucherele de vacanta - una dintre cele mai importante masuri din ultimii 28 de ani

Acordarea voucherelor de vacanta este una dintre cele mai importante masuri adoptate in ultimii 28 de ani, apreciaza ministrul Turismului, Bogdan Trif. Acesta mentioneaza ca 1,2 milioane de persoane au intrat in posesia tichetelor de vacanta, in acest an, precizand ca, in primul semestru al anului in curs, a fost inregistrat un salt de 4,1% al numarului de turisti din tara noastra.

Cum a ales Marioara Murarescu piesa lui Dumitru Farcas pentru genericul Tezaur Folcloric, unul dintre cele mai celebre si contestate din Romania comunista

Marele taragotist Dumitru Farcas a murit pe 7 august la varsta de 80 de ani. Poate una dintre cele mai puternice amintiri cu care vom ramane este celebra piesa de generic a emisiunii Tezaur Folcloric. Realizatoarea Marioara Murarescu a povestit in urma cu mai multi ani motivul pentru care a ales acea melodie.

Cum a ales Marioara Murarescu piesa lui Dumitru Farcas pentru genericul Tezaur Folcloric, unul dintre cele mai cunoscute si contestate din Romania comunista

Marele taragotist Dumitru Farcas a murit pe 7 august la varsta de 80 de ani. Poate una dintre cele mai puternice amintiri cu care vom ramane este celebra piesa de generic a emisiunii Tezaur Folcloric. Realizatoarea Marioara Murarescu a povestit in urma cu mai multi ani motivul pentru care a ales acea melodie, dar si ca au fost multi care au criticat-o pentru amazoana din imagini.

Utile: Alimente care te fac mai frumoasa; Anemia la copii. Cnd trebuie sa ne facem griji?; Amorteala minilor, una dintre cele mai frecvente manifestari. Ce afectiuni poate anunta

Morcovii scad colesterolul rau. Ce alte alimente sunt bogate in vitamina A. Cele mai bune surse naturale de vitamina A sunt uleiul de. Varicele: simptome, restrictii, tehnici noi de tratament. Factorii genetici reprezinta principala cauza a afectiunii, urmati de.

Dumitru Farcas a murit. Povestea nestiuta a melodiei de pe genericul emisiunii Tezaur Folcloric

Dumitru Farcas a murit. Dumitru Farcas a fost cel care a interpretat piesa de generic a uneia dintre cele mai iubite emisiuni de la Televiziunea Romana, Tezaur Folcloric. Regretata prezentatoare a emisiunii Marioar.

Cele mai frecvente greseli facute de utilizatorii de centrale termice. Sfaturi pentru eficientizarea si cresterea duratei de viata a centralei

Una dintre cele mai des intalnite greseli ale utilizatorilor de echipamente de incalzire apare inca din momentul instalarii, multi dintre acestia preferand, in mod eronat, sa apeleze la firme nespecializate pentru aceasta etapa. Pe loc secund se afla lipsa activitatilor de mentenanta necesare unei centrale termice, potrivit Ariston Thermo Romania.

Cele mai prospere orase din lume: 45 din primele 50 sunt din China

Un studiu realizat de Brookings Institution arata ca 45 dintre cele mai prospere 50 de orase ale lumii sunt din China. Sunt metropole ale inovarii, industrializate si conectate la economia globala.

Corina Chiriac a facut show in Vama Veche cu cele mai cunoscute piese: A fost neasteptat de bine FOTO

Corina Chiriac, in varsta de 68 de ani, a sustinut un recital in Vama Veche. Una dintre cele mai indragite cantarete a anilor 70 si 80, artista a facut show printre vamaioti cu cele mai cunoscute piese ale sale, printre care Strada Sperantei si Opriti timpul.

Motivele pentru care morcovul este una din cele mai valoroase legume. De ce este decretat marele prieten al intestinului

Morcovul este una din cele mai valoroase legume, fiind si dintre cele mai consumate. Nici nu e de mirare, avand in vedere proprietatile curative multiple, cunoscute inca din cele ma vechi timpuri.

10 lucruri putin mediatizate despre Cernobil. Cati oameni a ucis unul dintre cele mai distructive accidente din istorie

Cel mai mare accident nucleare din istorie a avut loc in 1986, la Cernobil, in Ucraina. Organizatia Mondiala a Sanatatii estimeaza ca acest accident nuclear a cauzat in jur de 30. 000 de decese.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )