Libnet.ro
UNICEF

15:00

Schimbare majora la RCA: ce pagube din parcare vor fi acoperite

Playtech Playtech,
Schimbare majora la RCA: ce pagube din parcare vor fi acoperite

RCA sufera o schimbare majora care ar putea afecta piata asigurarilor auto. Probabil n-ai luat pana acum in calcul, dar si masinile parcate pot produce pagube. in acest caz, tocmai. continuă pe Playtech

Schimbare majora pentru popriri. ANAF va bloca doar sumele datorate

Popririle bancare vor fi instituite de catre ANAF doar pe sumele datorate statului, nu pe tot ce se afla in conturile bancare ale firmelor sau persoanelor executate silit, iar ridicarea popririlor va fi facuta in.

Schimbare majora pentru popriri. ANAF va bloca doar sumele datorate si va ridica poprirea in timp real

Popririle bancare vor fi instituite de catre ANAF doar pe sumele datorate statului, nu pe tot ce se afla in conturile bancare ale firmelor sau persoanelor executate silit, iar ridicarea popririlor va fi facuta in timp real, prevede un set de modificari aflate acum in lucru la nivelul Ministerului Finantelor, potrivit informatiilor Profit. ro.

Schimbare majora in Top 10 WTA. Cum arata de azi elita tenisului feminin, care are un nou lider

Tenisul feminin are o noua regina, japoneza Naomi Osaka fiind detronata din fotoliul de lider, pe care l-a ocupat dupa Australian Open.

JO de iarna din 2026 vor avea loc la MilanoCortina dAmpezzo Italia, viitorul si sportul au castigat, a declarat vicepremierul Matteo Salvini

Orasele italiene MilanoCortina dAmpezzo vor gazdui Jocurile Olimpice de iarna din 2026, a decis luni Comitetul International Olimpic CIO), ce a programat cea de-a 134-a sa sesiune la Lausanne, informeaza AFP.

Dupa interventia mascatilor in cazul fetitei de la Baia de Arama, sindicalistii din politie vor propune noi proceduri astfel incat drepturile copilului sa fie garantate

Federatia Sindicatelor Democratice ale Politistilor din Romania solicita Sectiei speciale de investigare a magistratilor cercetarea modului in care s-a hotarat adoptia fetitei de opt ani din Baia de Arama, precum si a modului de punere in aplicare a hotararii. Sindicalistii sustin ca vor propune sefului Politiei Romane proceduri de interventie a politistilor astfel incat drepturile copilului sa fie garantate in astfel de situatii si sa nu se mai repete incidentul de la Baia de Arama unde mascatii au descins in casa unde locuia fetita.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )