Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ce e somajul tehnic si ce presupune pentru angajatii Dacia, Ford si altii

Playtech Playtech,
Ce e somajul tehnic si ce presupune pentru angajatii Dacia, Ford si altii

Ford si Dacia au anuntat ca-si inchid uzinele de la Craiova, respectiv Mioveni din cauza pandemiei de coronavirus. Este, evident, o lovitura pentru industria auto din Romania, dar si pentru. continuă pe Playtech

Florin Citu, despre somajul tehnic suportat de stat: Masura vizeaza, in principal, companiile afectate direct de restrictiile impuse din cauza COVID-19 (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a vorbit despre propunerea guvernamentala prin care statul va suporta somajul tehnic provocat de noul coronavirus. in direct pe B1 TV, demnitarul a explicat ca, odata ad.

Transportatorii cer Guvernului sa plateasca somajul tehnic al soferilor

Transportatorii cer Guvernului sa aloce un buget suficient pentru a plati 75% din salariul tuturor angajatilor firmelor aflate in dificultate pentru urmatoarele 90 zile, procent echivalent cu minimul care trebuie platit soferilor in caz de somaj tehnic.

Guvernul pregateste o ordonanta pentru somajul tehnic: 300 milioane euro pentru companiile afectate

Guvernul pregateste o ordonanta de urgenta pentru angajatorii care trimit salariatii in somaj tehnic. Circa 300 de milioane de euro fonduri europene nerambursabile vor fi alocate firmelor afectate de epidemia de coronavirus.

Citu: Statul poate suporta 2 luni somajul tehnic in cazul companiilor afectate de masurile luate

Masura privind suportarea somajului tehnic de catre stat vizeaza in principal companiile afectate direct de masurile luate de Executiv, respectiv restaurante, companii care se ocupa de organizarea de evenimente si, initial, se va merge pe durata starii de urgenta, de 30 de zile, care poate fi prelungita inca 30 de zile, a declarat miercuri seara, ministrul Finantelor, Florin Citu, potrivit Agerpres.

Ministrul Muncii pregateste un prim val de masuri pentru angajatori si pentru angajatii nevoiti sa intre somaj tehnic

Ministrul Muncii, Violeta Alexandrul, a declarat ca pregateste un prim val de masuri pentru angajatori si pentru angajatii nevoiti sa intre somaj tehnic.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2629 seconds )