Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ancheta din cauza speculei cu produse sanitare: cine poate fi tras la raspundere ca a vandut spirt la suprapret

Playtech Playtech,
Ancheta din cauza speculei cu produse sanitare: cine poate fi tras la raspundere ca a vandut spirt la suprapret

In plina pandemie de coronavirus, preturile produselor sanitare au explodat. Autoritatile ancheteaza aceste situatii si vor sa daca acele scumpiri chiar sunt justificate. Piata produselor. continuă pe Playtech

Mega Image, noi decizii din cauza carantinei: cum se modifica programul

Mega Image anunta un nou program de functionare din cauza pandemiei de coronavirus. Magazinele vor fi deschise mai putine ore pe zi, iar programul rezervat varstnicilor nu mai poate fi.

Trenuri suspendate din cauza ordonantei militare. Comunicat oficial de la CFR Calatori

CFR a facut un anunt in legatura cu suspendarea trenurilor, cu privire la limitarea raspandirii noului virus. Acest lucru se datoreaza si faptului ca de astazi a intrat in vigoare ordonanta militara. Trenuri suspendate din cauza ordonantei militare Deoarece ordonanta militara cu numarul 3, a intrat in vigoare, CFR anunta suspendarea temporara a circulatiei. Calatoriile .

Andreea Balan si George Burcea s-au despartit din cauza banilor? Ce spun apropiatii celor doi

Andreea Balan a facut un vlog la care a raspuns intrebarilor fanilor din ultima vreme, cu privire la divortul de George Burcea, spunand, in mare, ce s-a intamplat intre ei. Andreea Balan si George Burcea s-au despartit din cauza banilor? Chiar si asa, Andreea Balan a evitat sa spuna cu subiect si predicat ce s-a .

Mioara Roman si fiicele ei, probleme cu legea, din cauza mostenirii. Miza este enorma

Din cauza unei institutii care a pus ochii pe un imobil de milioane, mostenit de cele trei, Catinca, Oana si Mioara Roman au probleme cu legea. Iata ce se intampla. Potrivit spynews. ro, Mioara Roman si fiicele sale sunt citate intr-un proces deschis de Regia Autonoma Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat, institutie care incearca sa recupereze .

inca 4 decese in Romania din cauza coronavirusului. Bilantul: 22 Printre pacienti, un barbat de 45 de ani mort in ambulanta Un alt barbat a mers de doua ori la spital

Inca patru decese din cauza coronavirusului s-au inregistrat joi seara in Romania. Pacientii sunt din Dambovita, Timisoara, Arad si Neamt si au 45, 49, 56 si 70 de ani. Printre pacienti se afla un barbat de 45 de ani care a murit in ambulanta, in timp ce era tranportat la spital, si un alt barbat de 49 de ani din Timisoara. El a mers atat la Spitalul Judetean, dar si la Boli Infectioase si a fost diagnosticat cu pneumonie inca din 20 martie, fara a fi insa internat. A solicitat ambulanta cu doua zile in urma, dar nici atunci nu a fost spitalizat, fiindu-i doar recoltat exudat pentru testul COVID.

Andreea Marin, razboi din cauza convoaielor cu ajutoare umanitare. Reactia furibunda a vedetei

In plina criza de pandemie, Andreea Marin a indemnat mii de oameni si mai multe companii sa doneze pentru ajutorarea persoanelor afectate de COVID-19. Cu o experienta de 25 de ani in campanii sociale, Zana surprizelor a reusit sa adune o suma importanta de bani, organizand un convoi umanitar in valoare de peste 400. 00 de .

Accident extrem de grav in Bistrita-Nasaud. Un copil de 5 ani a murit din cauza tatalui sau, care s-a urcat beat la volan

Un accident extrem de grav a avut loc ieri dupa-amiaza in localtatea Chiuza, Bistriaa-Nasaud. Potrivit autoritatilor, accidentul s-a produs in urma conducerii unui autoturism de catre un sofer beat. Un copil de 5 ani a intrat in stop cardio-respirator, iar ulterior a fost declarat decesul micutului. Cum s-a produs accidentul Accidentul s-a produs in cursul .

BREAKING NEWS! Un diplomat al ambasadei britanice la Budapesta a murit in Ungaria, din cauza coronavirusului

Adjunctul ambasadorului britanic in Ungaria murit marti, din cauza infectarii cuCOVID-19. Steven Dickavea 37 ani sifusese testat pozitiv la noul tip de coronavirus. Parintii diplomatlui au d.

DigiSport: in Italia, tara in care au murit alti 683 de oameni, e scandal din cauza fotbalului! Esti virolog sau matematician?

Italia se confrunta in continuare cu mari probleme din cauza COVID-19, dar figuri marcante din societate se gandesc tot mai mult la fotbal.

Paul Goma a murit din cauza infectiei cu coronavirus

Scriitorul si disidentul Paul Goma 84 de ani) a murit din cauza infectiei cu coronavirus, intr-un spital parizian, a anuntat biografa acestuia, Mariana Sipos, intr-un comunicat transmis G4 Media.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )