Libnet.ro
UNICEF

01:05

Autoritatile, in alerta. Doua persoane au murit la scurt timp dupa ce s-au vaccinat anti-Covid. Care este explicatia

Playtech Playtech,
Autoritatile, in alerta. Doua persoane au murit la scurt timp dupa ce s-au vaccinat anti-Covid. Care este explicatia

Campania de vaccinare anti-Covid-19 a inceput in toate tarile din UE, iar autoritatile si medicii monitorizeaza atent toate informatiile primite ca feedback in urma vaccinarii populatiei. in functie de strategia fiecarei tari, au fost vaccinate prioritar diferite categorii de persoane. Daca in Romania s-a decis mai intai vaccinarea cadrelor medicale, in Norvegia, Marea Britanie si . continuă pe Playtech

inca doua persoane au murit la scurt timp dupa vaccinul anti-COVID! Autoritatile au pornit o ancheta

Autoritatile norvegiene au lansat o ancheta dupa ce doi batrani au murit la scurt timp dupa ce au fost vaccinati impotriva coronavirusului. Norvegia vaccineaza in prima faza persoanele varstnice din centrele de ingrijire.

Asistenta de la UPU Buzau, rapusa de COVID-19 la scurt timp dupa ce a devenit mamica

Este doliu in Spitalul Judetean Buzau dupa moartea in urma infectiei cu coronavirus a unei asistente de la Unitatea de Primiri Urgente. Adelina Andrei avea 32 de ani si era insarcinata. A murit la un spital din Bucuresti, la scurt timp dupa ce medicii din maternitatea Bucur i-au salvat fatul.

Norvegia. Doua persoane au murit peste cateva zile dupa ce au fost vaccinate impotriva COVID-19

Autoritatile din Norvegia anunta ca doi cetateni au murit la cateva zile dupa ce au fost vaccinati impotriva COVID-19. Deocamdata, nu se stie daca cele doua decese au fost provocate de vaccin sau nu.

Petre Roman a intervenit in divortul fetei sale. Cum a reactionat Oana Roman, in cel mai scurt timp

Dupa ce au fost casatoriti sase ani de zile, Oana Roman si Marius Elisei divorteaza. Fostul premier, Petre Roman nu s-a impacat prea usor cu ideea ca fiica lui va ramane singura cu un copil si a intervenit sa ii impace pe cei doi. Petre Roman a intervenit in divortul fetei sale Oana Roman a .

Adelina Andrei, o tanara asistenta din Buzau bolnava de COVID-19, a murit la scurt timp dupa ce a nascut

Adelina Andrei, o tanara asistenta din Buzau in varsta de 32 de ani, a murit in aceasta dimineata, intr-un spital din Bucuresti, dupa ce s-a imbolnavit de COVID-19 si a nascut prematur.

TELEORMAN: Doua persoane, ranite intr-un accident intre un autoturism si un microbuz

Doua persoane au fost ranite intr-un accident produs in Turnu Magurele in care au fost implicate un autoturism si un microbuz, au informat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Teleorman, potrivit News.

Doi cai, lasati nesupravegheati, au provocat un accident de circulatie. Doua persoane au fost ranite in Vaslui

In noaptea de sambata spre duminica, doi cai au fost lasati nesupravegheati, in zona industriala a municipiului Vaslui. Cei doi armasari au fost loviti de o masina, iar in urma impactului, cele doua.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )