Libnet.ro
UNICEF

15:30

Autoritatile din Romania iti pot oferi internet gratis pe banii UE

Playtech Playtech,
Autoritatile din Romania iti pot oferi internet gratis pe banii UE

Comisia Europeana deruleaza un program numit WiFi4EU prin care mai multe localitati din Romania pot sa instaleze puncte de acces Wi-Fi pe banii UE. Programul WiFi4EU este disponibil pentru mai. continuă pe Playtech

VIDEO INTERVIU Bogdan Manoiu, fondator InnovX despre startup-uri, corporatii si cheia succesului in business: Cred ca firmele din Romania au nevoie de ajutor si de mentorat

Esenta succesului in business este sa avansezi cu o viteza foarte mare, insa pentru a face acest lucru multe dintre firmele din Romania au nevoie de ajutor, de mentorat, de oameni care le pot impartasi din experientele lor, bune sau rele. Visul oricarui antreprenor este sa aiba succes insa drumul pana acolo este greu de parcurs singur. Consider ca este datoria mea sa ii ajut pe cei care au nevoie, avand in vedere ca eu am avut norocul de a fi inconjurat de oameni care au fost alaturi de mine si m-au ajutat sa trec peste dificultati, spune Bogdan Manoiu, fondator InnovX.

SONDAJ Ce efecte crezi ca vor avea avertismentele CE privind justitia din Romania?

Prim-vicepresedintele CE Frans Timmermans a avertizat, miercuri, Guvernul roman sa nu ia masuri care sa afecteze sistemul judiciar, spunand ca daca va exista vreun motiv sa reactionam imediat, o sa o facem in termen de cateva zile. Declaratiile vin in contextul in care Comisia discuta situatia statului de drept din Romania si se amplifica speculatiile privind modul cum europenii vor reactiona daca guvernul Dancila adopta o OUG pentru modificarea codurilor penale. Sondaj HotNews. ro: Ce efecte crezi ca vor avea avertismentele CE privind justitia din Romania?.

Sistemul Coca-Cola din Romania investeste 11 milioane de euro in fabrica din Poiana Negrii

Sistemul Coca-Cola din Romania, format din Coca-Cola Romania si Coca-Cola HBC Romania, a inaugurat o noua linie de imbuteliere a apei de ultima generatie la fabrica din Poiana Negrii, judetul Suceava, cu o capacitate maxima de productie de 1,3 milioane.

Printul Nicolae, la 34 de ani. Cum a crescut in atentia publicului din Romania!

Printul Nicolae a implinit ieri 34 de ani. Daca prin anii 2013-2014, nu se stiau foarte multe lucruri despre el, a devenit din ce in ce mai prezent in presa cam odata cu decizia soc a Casei Regale de a-l exclude din linia de succesiune la Coroana Romaniei. Iata, asadar, cum a crescut in atentia publicului din Romania! .

Comisia Europeana discuta astazi despre situatia statului de drept din Romania

Comisia Europeana va discuta astazi despre situatia statului de drept din Romania, a anuntat un purtator de cuvant al CE.

Comisia Europeana va discuta astazi despre situatia statului de drept din Romania

Comisia Europeana va discuta miercuri despre situatia statului de drept din Romania, a anuntat un purtator de cuvant al CE.

Marie Curie, primul spital pentru copii din Romania care va avea heliport

Un heliport va fi construit pe acoperisul Spitalului de Urgenta pentru Copii Marie Curie, au anuntat marti reprezentantii unitatii medicale. Constructia va incepe in toamna acestui an, investitia fiind in valoare de 425. 000 de euro. Marie Curie va deveni, astfel, primul spital pentru copii din Romania care va avea heliport.

Celebra prezicatoare a vorbit despre MOARTEA unei IUBITE VEDETE din Romania!

Maria Ghiorghiu, celebra prezicatoare din Romania,a vorbit despre moartea Zinei Dumitrescu. Aceasta a spus ca sufletul ei nu are liniste.

Ministrul Sanatatii a descoperit mizerie crunta in doua spitale din Romania: Mi se lipeau pantofii pe jos, se spala cu apa neagra, asternuturile erau murdare

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, taie in carne vie dupa ce a descoperit mizerie crunta in doua spitale din Romania. Un control inopinat la Spitalul Judetean Gorj, apoi la Spitalul de Urgenta din.

Politistii din Romania vor fi dotati cu camere video montate direct pe uniforma

Politistii din Romania vor fi dotati cu camere video montate direct pe uniforma. 1200 de dispozitive vor intra in posesia politistilor in urmatorii doi ani. Este vorba despre un proiect prin care se.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )