Libnet.ro
UNICEF

14:15

Avertisment nou pentru bolnavii de coronavirus din Romania: ce se intampla cu asimptomaticii

Playtech Playtech,
Avertisment nou pentru bolnavii de coronavirus din Romania: ce se intampla cu asimptomaticii

Din cauza cresterii semnificative a numarului de cazuri de coronavirus inregistrate in Romania, autoritatile cauta solutii pentru eliberarea paturilor de spital. Pana de curand, o. continuă pe Playtech

Cum putem reveni la normalitate dupa cresterea numarului de cazuri de coronavirus din ultima perioada? Apelul medicilor epidemiologi

Revenirea la normalitate dupa epidemia de coronavirus este posibila numai cu conditia scaderii numarului de cazuri si deceselor, iar implementarea masurilor de relaxare prevazute in etapele urmatoare depinde de respectarea reglementarilor reamintite si manifestarea spiritului civic din partea fiecarui cetatean al acestei tari, arata Societatea Romana de Epidemiologie. Medicii epidemiologi din Romania fac un apel ca oamenii sa respecte masurile de protectie impotriva virusului si reamintesc care sunt acestea.

Cantareata celebra din Romania, suspecta de coronavirus. Si-a anulat deja toate aparitiile publice

O noua vedeta din Romania este suspecta de coronavirus. A fost deja nevoita sa-si suspende toate spectacolele si aparitiile publice din perioada urmatoare. Este vorba despre Nico. Celebra cantareata ploiesteana a fost obligata sa se autoizoleze la domiciliu dupa ce a intrat in contact cu o persoana bolnava intr-o emisiune TV.

Parlamentul European solicita finantare pe termen scurt pentru IMM-urile din turism afectate de pandemia de coronavirus

Parlamentul European solicita Comisiei Europene luarea de masuri suplimentare pentru a salva sectorul turismului din UE si pentru a-l pregati pentru viitor dupa criza COVID-19. in acest sens, eurodeputatii au adoptat o rezolutie prin care cer Comisiei mai mult sprijin pentru IMM-urile din domeniul turismului, prin finantare pe termen scurt pentru a evita falimentul intreprinderilor si sprijinirea redresarii pe termen lung si modernizarea sectorului.

Primaria Constanta suspenda activitatea cu publicul la sediu, dupa ce mai multi angajati au fost testati pozitiv pentru noul coronavirus

Mai multi functionari publici din Primaria Constanta au fost testati pozitiv pentru noul coronavirus, astfel ca la sediu activitatea cu publicul a fost restrictionata total, anunta reprezentantii.

Veste buna pentru bolnavii de Covid-19 asimptomatici. Nelu Tataru a facut anuntul

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat luni seara ca persoanele infectate cu Covid-19 vor petrece mai putin timp internate in spital, daca nu au simptome. Potrivit ministrului Tataru, persoanele infectate cu coronavirus, dar care sunt asimptomatice sau doar usor simptomatice, vor sta internate in spital doar zece zile, fiind trimise apoi in izolare la domiciliu, sub supravegherea doctorului de familie.

Primul politician cu COVID-19 din Romania sustine ca a fost victima fake news

Senatorul PNL Vergil Chitac, primul parlamentar roman infectat cu noul coronavirus, care a bagat in izolare intreaga conducere a liberalilor, in frunte cu premierul Ludovic Orban, sustine ca a fost victima unui fake news. Eu cred ca a fost o campanie de presa intretinuta in mod voit impotriva mea pentru a ma discredita politic, a spus Chitac la Digi24.

METEO. Director ANM, veste extrem de proasta despre vremea din Romania

Gabriela Bancila, director Meteorologie Operationala a vorbit, marti, in emisiunea Subiectiv, de la Antena 3, despre ce se va intampla cu vremea in perioada urmatoare. Potrivit specialistului, romanii vor trebui sa se obisnuiasca cu fenomenele meteorologice extreme pentru ca datele stiintifice arata ca frecventa lor a crescut in ultimii ani.

Ludovic Orban, despre evolutia pandemiei de coronavirus din ultimele zile: Cresterea nu e una care sa ne determine sa luam alte masuri de restrictie

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica seara, in cadrul unui interviu pentru Romania TVca, desi datele din ultimele zile indica o sporire a cazurilor noi de COVID-19 in Romania, aceasta crestere nu.

Asimptomatici din Romania care nu ar fi transmis virusul mai departe. O tara intreaga ii cunoaste

Recent, Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a sustinut, prin vocea epidemiologului Maria van Kerkhove ca asimptomaticii nu pot sa transmita mai departe noul coronavirus. Se pare ca e rar ca un individ asimptomatic sa transmita mai departe virusul, declara van Kerkhove.

Cel mai varstnic infractor din Romania este o babuta de 80 de ani. De ce vor politistii sa puna mana pe ea

Cel mai varstnic infractor dat in urmarire generala in Romania este o femeie in varsta de 80 de ani, care a fost condamnata deja la un an si jumatate de inchisoare de Tribunalul din Suceava, pentru furturi din magazine. Magazinele Lidl si Profi se afla printre partile civile la proces.

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )