Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un barbat a fost ucis de urs in judetul Harghita. Ce spun autoritatile

Playtech Playtech,
Un barbat a fost ucis de urs in judetul Harghita. Ce spun autoritatile

Un barbat a fost ucis de urs in apropiere de localitatea Criseni, din judetul Harghita. Barbatul de 35 de ani se afla in padure, alaturi de alte persoane, pentru a lua pamant de flori. Victima s-a stins in ambulanta, in drum spre spital. A intrat in stop cardio respirator in ambulanta, s-a incercat resuscitarea, chemasem [] . continuă pe Playtech

Un barbat de 30 de ani din Harghita a fost ucis de un urs

Un barbat de 30 de ani din judetul Harghita a fost atacat si ucis vineri de un urs, in zona localitatii Criseni, scrie Mediafax. Presedintele Consiliului Judetean Harghita a declarat ca pentru acest urs se solicitase acordul de a fi ucis, care a fost insa refuzat.

Un barbat din judetul Harghita a fost ucis de un urs

Un barbat de 35 de ani din judetul Harghita a murit, vineri, dupa ce a fost atacat de un urs, intr-o padure din apropierea localitatii Criseni. Barbatul a fost ranit in zona toracelui in urma atacului, iar vecinii impreuna cu care se afla au sunat la 112, insa medicii nu i-au putut salva viata.

Scene de groaza in Harghita: Un barbat a fost ucis de un urs(VIDEO)

Incident grav in Harghita. Un barbat a fost ucis de un urs, in zona localitatii Criseni. Victima avea 35 de ani si a murit in timp ce era transportat cu ambulanta la spital, informeaza B1 TV. Totul s-a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2018 seconds )