Libnet.ro
UNICEF

20:02

Cand se vor redeschide scolile, de fapt. Florin Citu a facut anuntul chiar azi

Playtech Playtech,
Cand se vor redeschide scolile, de fapt. Florin Citu a facut anuntul chiar azi

Dupa luni intregi in care au invatat online, elevii din Romania se intreaba cand se vor redeschide scolile, de fapt. Florin Citu a facut anuntul mult asteptat de parinti chiar azi. Cand se redeschid scolile Daca initial se vorbea despre intoarcerea elevilor in salile de clasa pe 11 ianuarie, in urma unei analize epidemiologice, autoritatile . continuă pe Playtech

Citu: Scolile se vor redeschide din 8 februarie daca se mentine trendul descendent al cazurilor de COVID Patru scenarii luate in calcul Ce spune ministrul Educatiei

Premierul Florin Citu spune ca a discutat cu vicepremierii Kelemen Hunor si Dan Barna, iar scolile ar putea fi redeschise in 8 februarie, daca se va mentine trendul descendent al cazurilor de COVID-19. Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a afirmat ca nu este exclus nici scenariul ca unitatile de invatamant sa fie redeschise mai devreme de 8 februarie in zonele unde rata de infectare este mica.

Florin Citu: Daca pastram tendinta descendenta de infectari, putem redeschide scolile din 8 februarie (VIDEO)

Primul ministru al Romaniei, Florin Citu, a declarat, miercuri, la finalul sedintei de guvern, ca in cazul in care se pastreaza tendinta descendenta de infectari cu noul coronavirus, se pot redeschide.

Florin Citu: Daca pastram tendinta descendenta de infectari, putem redeschide scolile din 8 februarie

Premierul Florin Citu a declarat ca a discutat cu vicepremierii Kelemen Hunor si Dan Barna, iar scolile pot fi redeschise pe 8 februarie, daca se va mentine trendul descendent al infectarilor cu SARS-CoV-2. Seful Executivului a atras atentia ca trebuie respectate in continuare regulile pentru a reduce efectele pandemiei.

Premierul Florin Citu, despre OUG prin care vor fi stimulati medicii care vor administra vaccinul COVID-19: Saptamana viitoare o sa fie aprobata

Premierul Florin Citu a anuntat ca saptamana viitoare cand va fi adoptata ordonanta de urgenta prin care vor fi platite cadrele medicale care vor vaccina romanii. Premierul a mai precizat ca sumele.

Veste geniala pentru elevii din Romania. Unde se pot redeschide scolile

Romania esteincremenita din cauza pandemiei generata de noul coronavirus. in afara de economie, educatia a fost la fel de lovita de actuala situatie, toate orele transferandu-se in online. Decizia de inchidere a scolilor a venit ca urmare a ratei de incidenta mare a noilor infectii. intr-un comunicat recet, Consiliul National al Elevilor a inaintat un .

Florin Citu, despre bugetul pe 2021: Nu se va umbla la Codul Fiscal, nu se va umbla la taxe, mergem inainte asa cum suntem

Dupa sedinta de Guvern de miercuri, Premierul Florin Citu a facut o serie de declaratii la palatul Victoria despre proiectul de buget si ce anume genereaza intarzieri in redactarea acestuia: Le dam sansa colegilor nostri sa isi cunoasca ministerul. Noi vom face reforma, este nevoie de analiza transparenta. Vrem sa eficientizam proiectele de investitii, sa le bugetam pe cele care pot fi facute.

Proiectul de buget va ajunge in Parlament pe 4 februarie Florin Citu: Vrem sa facem o reforma, banul public nu o sa mai fie cheltuit aiurea

Premierul Florin Citu spune ca a cerut ministerelor sa faca o evaluare a operatorilor economici pe care ii au in subordine, pentru a vedea care este situatia celor cu pierderi. Acordarea unor sume de la bugetul de stat va fi conditionata de respectarea unor masuri de eficientizare, a afirmat Citu la finalul sedintei de miercuri a Guvernului. De asemenea, vor fi bugetate doar proiectele de investitii care pot cu adevarat fi facute.

Florin Citu: Pregatim bugetul pentru 2021. Companiile de stat cu pierderi primesc resurse de la buget doar in baza unui plan de restructurare sau reforma

Premierul Florin Citu anunta ca guvernul pregateste proiectul de buget pentru anul 2021 si precizeaza ca acele companii de stat care inregistreaza pierderi vor primi resurse de la buget doar in baza unui.

Florin Citu: Suntem pregatiti pentru a doua etapa de vaccinare. Estimarile sunt sa mergem catre 150.000 de vaccinuri pe zi (VIDEO)

Premierul Romaniei, Florin Citu, a declarat, la finalul sedintei de guvern, ca suntem pregatiti pentru a doua etapa de vaccinare anti-Covid-19. Florin Citu: Suntem pregatiti pentru a doua etapa de.

FLORIN CITU: Intentia noastra este ca de la jumatatea saptamanii viitoare sa trecem la etapa a doua de vaccinare

Guvernul intentioneaza ca de la jumatatea saptamanii viitoare sa inceapa etapa a doua de vaccinare anti-COVID-19, a declarat premierul Florin Citu, astazi, intr-o videoconferinta cu prefectii, organizata in sistem online.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )