Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cel mai tare mod de-a prezenta buletinul meteo si uraganul Florence

Playtech Playtech,
Cel mai tare mod de-a prezenta buletinul meteo si uraganul Florence

Uraganul Florence a lovit Carolina in forta statul Carolina din Statele Unite ae Americii, iar autoritatile au inceput sa emita alerte de evacuare a locuintelor. The National Hurricane. continuă pe Playtech

Florin Piersic, cel mai tare banc despre referendum

Actorul Florin Piersic este foarte cunoscut pentru talentul oratoric si obiceiul de a tine monologuri foarte lungi, ceea ce a dus la aparitia a numeroase bancuri care fac referire la acest aspect. Florin.

Cel mai tare banc cu Florin Piersic despre referendum

Actorul Florin Piersic este foarte cunoscut pentru talentul oratoric si obiceiul de a tine monologuri foarte lungi, ceea ce a dus la aparitia a numeroase bancuri care fac referire la acest aspect. Florin.

Primarul din Braila, despre atacul asupra baschetbalistilor americani: S-a produs in cel mai miselesc mod posibil de catre o persoana care a fost certata cu legea foarte mult timp

Primarul municipiului Braila, Marian Dragomir, sustine ca in incidentul in care au fost raniti cei doi baschetbalisti americani de la ACS Cuza Sport Braila a fost implicata o persoana certata cu legea.

HOROSCOP WEEKEND. Berbecii vor fi in centrul atentiei, Scorpionii vor petrece weekendul in cel mai frumos mod

Horoscop 15 septembrie Berbec Stii cum sa te porti cu oamenii din jurul tau, in special daca vine vorba de obtinerea unui loc de munca mai bine platit. Esti un bun comunicator, iar acest lucru te plaseaza ?.

LOTO. Care sunt numerele care ies cel mai des la extragerea LOTO din Romania

Loteria Romana prezinta pe pagina sa oficiala, numerele care ies cel mai des la extrageriile LOTO. Cele mai repetitive numere sunt 36 si 5. La fel de bine stau si numere 2, 4, 6, 9, 12, 13, 17, 22, 2.

Actualul cabinet este cel mai idiot din istoria Romaniei

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a sustinut ieri, la Ramnicu Valcea, ca problema Romaniei este distrugerea capacitatii administrative si a calitatii managementului politic, in conditiile in care actualul guvern este cel mai idiot din istoria Romaniei.

Actualul cabinet este cel mai idiot din istoria Romaniei

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a sustinut astazi, la Ramnicu Valcea, ca problema Romaniei este distrugerea capacitatii administrative si a calitatii managementului politic, in conditiile in care actualul guvern este cel mai idiot din istoria Romaniei.

Orban, despre Cabinetul Dancila: Cred ca este cel mai idiot guvern din istoria Romniei. Asa oameni inculti nu am vazut n viata mea

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sambata ca nu a vazut in viata lui ministri atat de inculti precum cei actuali si a apreciat ca Guvernul PSD este cel mai idiot din istoria Romaniei, relateaza Mediafax.

Robbie Williams, tata pentru a treia oara in cel mai mare secret! Iata cum a fost posibil!

Robbie Williams si Ayda au rupt tacerea si au vorbit despre venirea pe lume a celui de al treilea lor copil. Ei au apelat la o mama surogat care sa le indeplineasca visul de a fi parinti inca o data.

America a depasit Arabia Saudita si Rusia, devenind cel mai mare producator de petrol din lume

Depasind rezultatele obtinute de Rusia si Arabia Saudita, America si-a recuperat tronul in lumea petrolului. Pentru prima data dupa 1973, SUA devine cel mai mare producator de titei din lume, potrivit estimarilor premilinare publicate de catre.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )