Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cine se poate vaccina impotriva noului coronavirus in Romania: nu-ti trebuie nici macar buletin sau CNP

Playtech Playtech,
Cine se poate vaccina impotriva noului coronavirus in Romania: nu-ti trebuie nici macar buletin sau CNP

Autoritatile romane incearca sa se adapteze din mers la nevoile oamenilor cand vine vorba de vaccinare. Pe langa o informare corecta si o crestere a numarului de vaccinari,. continuă pe Playtech

Se va vaccina Patriarhul Daniel impotriva noului coronavirus? Ce spunepurtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane (VIDEO)

Vasile Banescu, purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, a declarat, luni seara, intr-o interventie in cadrul emisiunii Actualitatea, moderata de Tudor Musat, ca daca se va decide ca Patriarhul.

iPS Teodosie nu se vaccineaza impotriva noului coronavirus: Rugaciunea vindeca mai mult decat vaccinul

Chiar daca a acceptat sa le predice enoriasilor sai despre beneficiile vaccinului anti-COVID-19,iPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisuluiface un pas inapoi cand vine vorba de propria.

Romanii vor putea alege vaccinul impotriva noului coronavirus pentru imunizare: care sunt optiunile

La cateva zile dupa certificarea utilizarii celui de al doilea vaccin in Uniunea Europeana, romanii vor putea alege solutia de imunizare pentru care opteaza. Vaccinul anti-Covid de la.

Persoanele care se vaccineaza impotriva noului coronavirus nu vor mai sta in carantina daca intra in contact cu un bolnav

Persoanele care se vaccineaza impotriva SARS-CoV-2 nu vor mai fi carantinate timp de 14 zile daca intra in contact direct cu un bolnav, a anuntat Adriana Pistol, directoarea Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul INSP.

Programare vaccinare impotriva COVID-19. Cine se poate vaccina si cum se face programarea

Programare vaccinare impotriva COVID-19. Autoritatile au anuntat ca platforma de programare pentru vaccinare impotriva COVID-19 va fi disponibila incepand de vineri, 15 ianuarie 2021, la ora 15.

Ludovic Orban, intrebat daca se va vaccina anti-COVID-19: Cu siguranta, da. Vaccinul este solutia pentru a ne feri de imbolnavire, singura solutie care sa duca la incetarea pandemiei (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca se va vaccina impotriva noului coronavirus si i-a indemnat pe romani sa faca acelasi.

Ludovic Orban: Cu siguranta ma voi vaccina, sunt un om care cred cu tarie in vaccinare. ii indemn pe toti romanii, cu toata increderea, vaccinati-va!

Presedintele PNL si al Camerei Deputatilor, Ludovic Orban, afirma ca se va vaccina cu serul impotriva noului coronavirus si i-a indemnat pe romani sa se imunizeze. Vaccinul e o solutie pentru a ne feri de imbolnavire si, dupa parerea mea, este singura solutie care poate sa duca la incetarea pandemiei si la revenirea la o viata normala, declara fostul premier.

Simona Halep a raspuns la cea mai arzatoare intrebare. Se va vaccina anti-covid-19 sau nu?

Simona Halep, castigatoarea de la Roland Garros si Wimbledon, a vrbit despre subiectul momentului, vaccinarea, si a raspuns la cea mai arazatoare intrebare: se va vaccina ea impotriva noului coronavirus sau nu? Simona Halep a raspuns la cea mai arzatoare intrebare intr-un interviu acordat Alpha News, Simona Halep a afirmat cu tarie ca isi va .

Klaus Iohannis: Ma voi vaccina public in data de 15 ianuarie (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de marti, 12 ianuarie, seful statului a fost intrebat cand se va imuniza impotriva noului coronavirus. Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca se va imuniza in data de 15.

Toti romanii care se vaccineaza in etapa a doua: cine sunt lucratorii din domenii cheie, esentiale

Peste doar cateva zile, Romania va intra in etapa a doua de vaccinare impotriva noului coronavirus. Dupa ce au fost vaccinate cadrele medicale, urmeaza bolnavii cronici si lucratorii din.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )