Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cleopatra Stratan o imita pe Vulpita. Ce spune despre pseudo-vedeta de la Acces Direct

Playtech Playtech,
Cleopatra Stratan o imita pe Vulpita. Ce spune despre pseudo-vedeta de la Acces Direct

Cleopatra Stratan respecta, la randul sau, regulile stricte impuse de autoritatile din Romania, pentru a impiedica raspandirea coronavirusului. Si pentri ca sta in casa, Cleopatra Stratan si-a gasit vreme pentru a parodia ceea ce la Acces Direct se difuzeaza intruna: Vulpita, un reality-show gustat de telespectatorii Antenei, dar sanctionat de CNA. Cleopatra Stratan o imita . continuă pe Playtech

Sandel Balan rupe tacerea. Ce se intampla, de fapt, in casa fiicei lui si ce spune despre George Burcea

Andreea Balan a luat foarte in serios interdictiile Ordonantei Militare, mai ales ca e responsabila pentru sanatatea celor doua fiice ale sale. Izolata in casa cu cele doua micute si cu mama ei, Andreea Balan tine legatura cu fanii sai prin intermediul retelelor de socializare. Am incetat vizitele. E mai bine asa Tatal artistei, Sandel .

Florin Calinescu, replici fara perdea pentru Andra. Ce i-a putut spune despre Maruta

Florin Calinescu, unul dintre cei mai indragiti jurati de la Romanii au talent, i-a acordat replici fara perdea Andrei, in editia de vineri a emisiunii de pe PRO TV, ce l-au vizat pe Catalin Maruta. Florin Calinescu, replici fara perdea pentru Andra Vineri, 27 martie, pe scena concursului Romanii au talent si-au facut aparitia Iorgu .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )