Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cod rosu de canicula: care e tara in care oamenii se topesc la 50 de grade

Playtech Playtech,
Cod rosu de canicula: care e tara in care oamenii se topesc la 50 de grade

Milioane de cetateni infrunta, in aceasta perioada, temperaturi greu de suportat. Este cod rosu de canicula, iar mercurul din termometre sare de 50 de grade Celsius. Nordul Indiei si Pakistanul se confrunta cu un val de canicula, cu temperaturi care sar de 50 de grade Celsius. Autoritatile au fost nevoie sa ia masuri speciale de [] . continuă pe Playtech

Cod rosu de grindina in judetul Vaslui. Care sunt localitatile vizate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare de cod rosu de vreme severa in judetele Galati si Vaslui astazi, 4 iunie, intre orele 13:50 si 14:40.

ANM: Cod rosu de vijelie in doua judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un Cod rosu de vijelie in Vaslui si Galati. Avertizarea e valabila incepand de marti de laora 13 pana la ora 14:40. in zona : -Judetul Vaslui:.

Cod rosu de vreme extrema in Romania

ANM a emis cod rosu si cod portocaliu pentru mai multe judete ale tarii. Cod rosu Valabil de la :03-06-2019 ora 14:50pana la :03-06-2019 ora 15:50 In zona :Judetul Galati:.

Cod rosu de ploi torentiale, furtuna si grindina in Botosani. Pana cand este valabila avertizarea meteo

Meteorologii au emis, marti seara, la ora 17. 00, o avertizare cod rosu de ploi torentiale, grindina si furtuna in mai multe localitati din judetul Botosani, valabila pana la ora 19.

Cod rosu de ploi torentiale in judetul Botosani

Mai multe localitati din judetul Botosani sunt vizate de un cod rosu de averse torentiale si grindina, in aceasta dupa-amiaza, pana la ora 19:30, potrivit unei avertizari a Administratiei Nationale de.

COD ROSU de VREME REA! URGIE in doua judete. Meteorologii si autoritatile sunt in ALERTA

Meteorologii au emis cod rosu de vijelie si grindina pentru judetele Vaslui si Galati, in intervalul 04-06-2019 ora 13:50pana la :04-06-2019 ora 14:40 Zonele vizate sunt -Judetul Vaslui:.

Vremea extrema pune stapanire pe Romania: Cod rosu de GRINDINA de MARI dimensiuni si vijelii puternice

Romania continua sa fie sub stapanirea fenomenelor meteorologice extreme! Administratia Nationala de Meteorologie a emis cod rosu de grindina de mari dimensiunii, vijelii puternice si averse torentiale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2729 seconds )