Libnet.ro
UNICEF

07:00

Copil de 13 ani, condamnat la 10 ani de inchisoare. Ce a putut sa spuna de a ajuns dupa gratii!

Playtech Playtech,
Copil de 13 ani, condamnat la 10 ani de inchisoare. Ce a putut sa spuna de a ajuns dupa gratii!

Copil de 13 ani, condamnat la 10 ani de inchisoare pentru blasfemie la adresa lui Allah. Incidentul a avut loc in Nigeria, iar copilul ar fi adresat cuvinte vulgare lui Allah, astfel ca autoritatile nigeriene l-au pedepsit mai mult decat exemplar, relateaza CNN. Un copil de 13 ani a fost condamnat la 10 ani de . continuă pe Playtech

Un baiat de 13 ani a fost condamnat la 10 ani de inchisoare. Care a fost motivul

Un baiat in varsta de 13 ani din Nigeria a fost condamnat la 10 ani de inchisoare pentru blasfemie. Baiatul a fost condamnat de catre o instanta care in acelasi timp a condamnat la moarte un barbat p.

Nigeria: Un baiat de 13 ani a fost condamnat la 10 ani de inchisoare pentru blasfemie

UNICEF a condamnat sentinta de 10 ani de inchisoare pentru blasfemie primita de un baiat nigerian in varsta de 13 ani, relateaza CNN.

Baiat de 13 ani, mort dupa ce profesorul l-a pedepsit. La ce a fost supus micutul, in fata copiilor

A lipsit trei zile de la scoala, motivat! Cand s-a intors in clasa, profesorul i-a pregatit o pedeapsa cumplita. Cateva ore mai tarziu, baiatul, de doar 13 ani, si-a dat ultima suflare. Ce a fost pus sa faca in fata colegilor. Baiat de scoala generala, ucis de pedeapsa crunta primita de la profesor Dupa ce .

Cum a reactionat Marlene Dietrich cand a aflat ca fiica ei de 13 ani a fost abuzata sexual de bona. Actrita avea relatii cu barbati, dar si cu femei

Avea o frumusete speciala, emana o atractie sexuala greu de trecut cu vederea si era bisexuala. Marlene Dietrich era, de asemenea, o femeie cruda, care nu a facut nimic pentru a-si proteja propria fiica de agresiunile sexuale ale unei bone lesbiene, sustine nepotul actritei, David Riva: Era rece si detasata emotional. Nu era o bunica conventionala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )