Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cum eviti amenzile de Revelion 2021. Ce au romanii voie sa faca, de fapt, conform lui Arafat

Playtech Playtech,
Cum eviti amenzile de Revelion 2021. Ce au romanii voie sa faca, de fapt, conform lui Arafat

Petrecerile de sarbatori au fost compromise anul acesta din cauza pandemiei de coronavirus. Ce ai voie sa faci si cum sa eviti amenzile din seara dintre ani? Anuntul lui Raed Arafat. Ce ai voie sa faci de Revelion 2021? Petrecerile private de Revelion cu mai multe persoane vor fi facute pe riscul fiecaruia. Autoritatile au . continuă pe Playtech

Superstitii la masa de Revelion 2021. Ce alimente aduc banii in viata ta

Peste tot in lume multe exista superstitii culinare pentru masa de Revelion. Unele feluri de mancare sunt asociate cu norocul si bunastarea, acesta fiind si motivul pentru care se spune ca e bine sa le consumi la trecerea dintre ani. Superstitii la masa de Revelion 2021 in lumea intreaga, bucatele au o incarcatura simbolica de .

Superstitii de Revelion 2021. Planta pe care e obligatoriu sa o ai. Ce faci cu ea la 12 noaptea

Superstitii de Revelion 2021. Anul Nou se apropie cu pasi repezi, asa ca trebuie sa stii care este planta pe care e obligatoriu sa o ai in casa. Obiceiul este unul stravechi si se pastreaza cu sfintenie in unele locuri din Romania. Planta pe care trebuie sa o ai in casa de Revelion Mai este .

De la cine isi ia Mugur Mihaescu adio chiar de Revelion 2021. E ultima seara alaturi de ea

Mugur Mihaescu isi ia adio chiar de Revelion 2021 de la cineva drag. Actorul a recunoscut ca este ultima seara alaturi de ea. La cine renunta Mugur Mihaescu si de ce, cititi in articolul de mai jos. Mugur Mihaescu apare in programul de Revelion la TVR 1. Cine ii va fi alaturi Mugur Mihaescu se .

Program STB Revelion 2021. Cum vor circula autobuzele si tramvaiele de Anul Nou

Program STB Revelion 2021. Mijloacele de transport public ale STB SA vor circula dupa un program special in zilele de 1 si 2 ianuarie 2021, conform unui comunicat transmis de Societatea de Transport Bucuresti, miercuri.

Program Metrorex Revelion 2021. Cum vor circula metrourile de Anul Nou

Program Metrorex Revelion 2021. in 1 si 2 ianuarie 2020, pe toate magistralele de metrou, trenurile vor circula conform graficelor pentru zilele de weekend si sarbatori legale. Este posibil ca Metrorex sa introduca garnituri suplimentare, in functie de fluxul de calatori.

EXCLUSIV Gigi Becali, mana larga de Revelion 2021. Cate mii de euro a cheltuit doar pe costum

Este unul dintre cele mai elegante personaje din fotbalul romanesc. Patronul FCSB Gigi Becali arata impecabil la fiecare aparitie publica. Latifudiarul din Pipera obisnuieste sa-si cumpere costumele de lux din Londra, platind o avere pe haine. A lasat chiar si pana la 100. 000 de euro la o vizita in Marea Britanie. Gigi Becali prefera costumele .

Program Lidl Revelion 2021. Ce orar are Lidl inainte si dupa Anul Nou

Romanii se afla in toiul pregatirilor pentru petrecerea de Revelion. Gospodinele isi fac calculele pentru ce mai au nevoie sa cumpere inainte de masa copioasa pe care o vor aseza la trecerea dintre.

Program Carrefour Revelion 2021. Cand inchide supermarketul de Anul Nou?

2020 isi numara ultimele ore, iar 2021 se pregateste sa-si intre in drepturi. Retetele de mancare si licorile bahice se numara, cu siguranta, printre principalele preocupari, in aceasta.

Revelion 2021, sub semnul pandemiei. Ce restrictii sunt in vigoare la nivel national

Anul pandemiei se incheie cu restrictii si in noaptea de Revelion atat in tara noastra, cat si in alte state membre ale Uniunii Europene UE). Cum vor petrece marile orase ale lumii.

Program Kaufland Revelion 2021. Ce orar are supermarketul Kaufland de Anul Nou

O buna parte dintre romani a obisnuit sa se aprovizioneze pentru Revelion pe ultima suta de metri. Pentru acesti oameni, programul Kaufland este foarte important. Asa cum era de asteptat, supermarketul a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )