Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cum si-a amendat un politist din Constanta un coleg pe care il chemase in ajutor. A iesit cu scandal

Playtech Playtech,
Cum si-a amendat un politist din Constanta un coleg pe care il chemase in ajutor. A iesit cu scandal

Inplina epidemie sanitara un scandal a izbucnit acum cateva zile, intre un politist local si un agent de la rutiera. Motivul peripetiei a fost generat si de faptul ca a fost intocmit un proces verbal. De aceea, autoritatile au deschis chiar o ancheta, in acest caz. Cum si-a amendat un politist din Constanta un coleg . continuă pe Playtech

Coronavirus in Romania: Bilantul deceselor a ajuns la 118. Unul dintre pacientii decedati, o asistenta medicala din Constanta, intoarsa din Turcia. Autoritati: Nu a lucrat in spital

Alte doua noi decese din cauza coronavirusului au fost anuntate vineri in Romania, astfel ca bilantul a ajuns la 118. Unul dintre pacienti este o asistenta medicala din Constanta, intoarsa din Turcia, care nu a lucrat in spital si nu a tratat pacienti cu COVID, conform Grupului de comunicare strategica.

Coronavirus: Un alt oras din judetul Suceava care limiteaza drastic circulatia localnicilor. Nu este permis accesul si nici intrarea in oras din alte localitati

Siret este al doilea oras din judetul Suceava care limiteaza circulatia pentru prevenirea infectarii localnicilor cu noul coronavirus. Mai exact, sunt interzise deplasarea oamenilor in afara orasului pentru cumparaturi si accesul in Siret al cetatenilor din afara orasului.

Cum pot iesi din casa soferii care au nevoie de ITP. Ce trebuie sa bifeze in declaratia pe propria raspundere

Cum poti iesi din casa daca esti sofer si ai nevoie de ITP? Iata ce trebuie sa ai bifat in declaratia pe propria raspundere pe care esti nevoit sa o ai la fiecare deplasare de la domiciliu catre oricare alta locatie! Cum pot iesi din casa soferii care au nevoie de ITP? Autoritatile au luat .

Politist din Botosani, aflat in timpul liber, ranit grav dupa ce a intrat cu masina intr-un copac

Un politist de la IPJ Botosani a intrat cu masina intr-un copac si s-a ranit grav.

Politist din Bacau, cu simptome de COVID-19, nebagat in seama de autoritati: Mi s-a spus ca nu ma incadrez pentru test

Un agent de la Politia Rutiera din Bacau crede ca este suspect de coronavirus, insa autoritatile statului nu il baga in seama.

O farmacie din Constanta vindea solutie de curatare drept alcool sanitar

O farmacie din judetul Constanta vindea, in cele sase puncte de lucru, solutie de curatare drept alc.

Omul din interiorul Guvernului care-ti arata, prin previziune matematica, data la care se va incheia criza din Romania

Se fac, in aceasta perioada, tot felul de scenarii legate de momentul in care Romania va trece peste criza generata de coronavirus. Un om din Guvern a calculat, prin previziune matematica,.

COVID-19, scenariul 4. Lista spitalelor din intreaga tara care vor trata pacienti cu coronavirus

Mai multespitale din intreaga tara vor fi destinate tratarii pacientilor cu Covid-19. Decizia a fost luata de Ministerul Sanatatii, dupa ce Romania a intrat, luni seara, in scenariul 4, adica a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )