Libnet.ro
UNICEF

12:00

Dan Bittman a rabufnit, din nou. Mesajul fara nicio retinere, la adresa politicienilor. Ce l-a nemultumit

Playtech Playtech,
Dan Bittman a rabufnit, din nou. Mesajul fara nicio retinere, la adresa politicienilor. Ce l-a nemultumit

La Romania TV, celebrul artist a facut noi dezvaluiri despre programul de revelion de la TVR. Dan Bittman a ironizat autoritatile care sustin ca au fost bagatelizate masurile impotriva coronavirusului. Dan Bittman a rabufnit, din nou. Mesajul la adresa politicienilor La emisiunea Punctul Culminant, Dan Bittman a vorbit despre programul de Revelion de la TVR, . continuă pe Playtech

Cum a fost surprinsa Andreea Banica in Bucuresti. A furat locul, fara nicio jena

Incredibil cum a fost surprinsa Andreea Bania prin Bucuresti la volanul bolidului sau de lux. Ce loc a furat imediat cantareata, fara nicio jena. cititi in articolul de mai jos. Incredibil unde si-a parcat Andreea Banica bolidul dupa ce nu a gasit un loc de parcare Andreea Banica a fost surprinsa in Bucuresti in timp .

Cine mai doreste, cine mai pofteste. Unde se pot vaccina romanii, fara nicio problema. Care e motivul uluitor

Din 27 decembrie, anul trecut, la nivel national a inceput campania de vaccinare anti-covid. Totul este facut sub atenta supraveghere a autoritatilor si conform unui plan bine stabilit. Sau cel putin asa credeam, pana de curand, cand noi informatii dovedesc contrariul, la spitalul din Gaesti. Vaccinare anti-covid facuta la liber Conform autoritatilor, campania de vaccinare .

Adela Popescu e din nou insarcinata?! Detaliul observat de cei mai atenti fani

Se crede ca Adela Popescu ar fi din nou insarcinata dupa ce fanii ei atenti au observat un detaliu important la vedeta. Soacra Adelei Popescu a facut anuntul cel mare. Sa vina barza cu multa dragoste Adela Popescu e din nou insarcinata?! Un detaliu important le-a dat fanilor ei de gandit. Adela Popescu si Radu Valcan .

Scotia intra din nou in izolare

Scotia intra din nou, luni, in carantina la nivel national, iar restrictiile urmeaza sa ramana in vigoare pana in primavara, potrivit The Times, relateaza Reuters si News. ro.

Marea Britanie a inregistrat din nou peste 50.000 de noi cazuri de Covid-19

Marea Britanie a inregistrat, duminica, din nou peste 50. 000 de cazuri de Covid-19, iar numarul deceselor a depasit pragul de 75.

Coronavirus: Tokyo cere guvernului japonez sa declare din nou stare de urgenta

Guvernatorul orasului Tokyo, Yuriko Koike, a cerut, sambata, ca guvernul japonez sa declare din nou stare de urgenta, in contextul in care capitala nipona a inregistrat in aceasta saptamana un numar record de contaminari cu coronavirus.

Tokyo ii cere guvernului sa declare din nou stare de urgenta

Guvernatorul orasului Tokyo, Yuriko Koike, a cerut, sambata, ca guvernul japonez sa declare din nou stare de urgenta, in contextul in care capitata Japoniei a inregisrrat in aceasta saptamana un numar record de contaminari cu coronavirus.

DNA semneaza din nou cu o firma cu asociati israelieni, pentru un sistem de interceptare - Profit.ro

Cellphone Group Impex va furniza Directiei Nationale de Anticoruptie DNA) un sistem multifunctional de interceptare, pentru suma de 2,8 milioane de lei, fara TVA, de la un estimat de 3,11 milioane de lei, fara TVA, scrie Profit. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )