Libnet.ro
UNICEF

01:05

Se dau bani de la stat pentru acesti romani. Banii intra chiar astazi

Playtech Playtech,
Se dau bani de la stat pentru acesti romani. Banii intra chiar astazi

Romanii primesc sume consistente de la stat! Cum poti sa beneficiezi de ele si care sunt conditiie pe care trebuie sa le indeplinesti? Banii intra chiar de azi, 18 septembrie. Iata toate detaliile de care ai nevoie! Cum poti intra in posesia unor bani de la stat? Autoritatile au instituit o schema pentru a le . continuă pe Playtech

Klaus Iohannis a semnat decretul chiar azi! Reducerea varstei de pensionare pentru acesti romani

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul astazi, in ceea ce priveste reducerea varstei de pensionare pentru o categorie de romani. Legea a fost promulgata, vineri, si priveste sistemul unitar de pensii publice. Ce categorie de pensionari vor fi beneficiarii noii legi vedeti un pic mai jos. Este oficial. Varsta de pensionare s-a micsorat cu doi .

Se dau 15.000 de euro pentru acesti romani. Ce trebuie sa faca acum pentru o locuinta eficienta energetic

Incepand de anul acesta, cei care vor sa creasca eficienta energetica a propriei locuinte vor putea cere de la stat aproximativ 15. 000 de euro, printr-un nou program de finantare. Astfel,.

Se dau bani de la stat! Toti romanii beneficiaza de 15.000 de euro pentru a face asta

Vesti bune pentru romani. Se dau bani de la stat prin programul Casa Eficienta Energetic. Toti romanii care vor aplica la acest program vor beneficia de 15. 000 de euro pentru a-si eficientiza din punct de vedere energetic locuintele, informeaza un comunicat al Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor. Programul poate fi accesat din data de 15 .

Se dau bani in plus pentru profesori. Legea intra in Senat. Cat vor primi

Veste extraordinara pentru dascalii din Romania! Marcel Ciolacu a anuntat ca se vor da bani in plus pentru profesori. Suma este considerabila! Anunt important! Se dau bani in plus pentru profesori Marcel Ciolacu a facut un anunt de zile mari pentru toti profesorii din Romania, in plina pandemie de coronavirus. Liderul PSD a declarat ca .

Se dau bani pentru romani! Cine poate primi 15.000 de euro nerambursabili

Programul Casa Eficienta Energeticaloca o finantare nerambursabila de 15. 000 euro pentru persoanele care vor sa-si eficientizeze energetic locuinta.

Horoscop 18 septembrie 2020. Zi grea pentru o zodie: banii o sa ii dispara imediat din cont

Astazi, 18 septembrie 2020, se perfecteaza Luna Noua in semnul Fecioarei. Leii si Varsatorii se bucura de mai multe oportunitati financiare in a doua parte a saptamanii in curs, iar zodiile Taur, Fecioara si Capricorn au parte de succes in tot ceea ce vor face. Horoscop 18 septembrie 2020: zi grea pentru o zodie. Nu .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )