Libnet.ro
UNICEF

06:15

Descoperirea macabra facuta pe o plaja din SUA. Ce a gasit un barbat, in timp ce se plimba

Playtech Playtech,
Descoperirea macabra facuta pe o plaja din SUA. Ce a gasit un barbat, in timp ce se plimba

Autoritatile din Wsconsin, Statele Unite ale Americii, desfasoara o investigatie, dupa ce un barbat a descoperit pe malul lacului Michigan ceva care parea a fi un creier. Descoperirea macabra facuta pe o plaja din SUA De altfel, autoritatile locale nu cred ca respectivul creier provine de la un om, dar au precizat ca ancheta in . continuă pe Playtech

Descoperirea uluitoare facuta in Egipt dupa 2.500 de ani. Sunt in stare perfecta si acum

In Saqqara, Egipt, arheologii au decsoperit 13 sicrie din lemn, sigilate complet si neatinse vreme 2. 500 de ani. Conform Ministerului pentru Turism si Antichitati din Egipt, aceste sicrie au fost gasite intr-un mormant de 11 metri in subteran, pozitionate unul deasupra celuilalt. Descoperirea uluitoare facuta dupa 2. 500 de ani Sicriele sunt atat de bine pastrate, .

VIDEO Ministrul Justitiei din SUA compara carantina cu sclavia

Ministrul Justitiei din SUA considera ca masurile de izolare luate pentru a contracara pandemia de Covid-19 reprezinta cea mai grava incalcare a libertatilor individuale din istoria Statelor Unite, cu exceptia sclaviei, relateaza AFP.

LANSATA RECENT PENTRU COMPANIILE CU STRATEGII PE TERMEN LUNG Long-Term Stock Exchange din SUA asteapta listari

Noua piata americana Long- Term Stock Exchange LTSE), cu sediul in San Francisco, lansata la data de 9 septembrie, se va concentra pe companiile si investitorii care au o viziune pe termen lung, iar analistii sunt de parere ca aceasta ar putea reforma in mod radical structura pietei de capital din SUA cea mai mare din lume), unde sunt realizate circa 11 miliarde de tranzactii zilnic, potrivit cifrelor Cboe Global Markets Inc.

Mediastandard.ro: Directorul FBI atrage atentia cu privire la pericolul unei interferente ruse in alegerile din SUA

In fata Congresului american, directorul FBI a afirmat ca activitatea rusa privind alegerile americane s-a intensificat. Totusi, ar exista o diferenta intre scrutinul din 2016 si cel de acum: Rusia nu si-a mai concentrat atentia asupra infrastructurii alegerilor, ca in 2016, urmarind in schimb semanarea diviziunii si discordiei, conform Axios.

Un val de fum rezultat in urma incendiilor de vegetatie din SUA, a ajuns in Europa. Cerul s-a facut portocaliu

Cerul Europei a devenit portocaliu din cauza degajarilor masive de fum rezultate in urma incendiilor de vegetatiedin California. Particulelepoluante au traversat oceanulla sfarsitul saptamanii.

Incendiile din SUA, munitie de razboi in competitia dintre Biden si Trump

Candidatul democrat la presedintia Statelor Unite, Joe Biden, l-a numit, marti incendiator climatic pe presedintele Donald Trump, dupa declaratiile in care acesta din urma isi exprima indoiala ca stiinta ar putea da un raspuns la fenomenele asociate cu incalzirea globala.

Oracle a confirmat acordul de preluare a afacerilor TikTok din SUA

Oracle a confirmat luni ca a incheiat un acord cu grupul chinez ByteDance, proprietarul aplicatiei de video-sharing TikTok, pentru preluarea operatiunilor din Statele Unite ale acesteia, la cateva saptamani dupa ce administratia Trump a ordonat vanzarea sau inchiderea aplicatiei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )