Libnet.ro
UNICEF

18:00

Gabriela Firea, anunt de ultima ora pentru bucuresteni. Cand si cum va fi, de fapt, testarea in masa

Playtech Playtech,
Gabriela Firea, anunt de ultima ora pentru bucuresteni. Cand si cum va fi, de fapt, testarea in masa

Gabriela Firea a facut un anunt de ultima ora pentru bucuresteni. Autoritatile vor sa testeze toate aflomerarile urbane. Cum si cand va fi testarea in masa? Gabriela Firea, anunt pentru bucuresteni Am avut si eu aceasta curiozitate. Am intrebat daca participa strict cetatenii care au buletin de bucuresti. Nu conteaza aceste elemente care tin de . continuă pe Playtech

Ludovic Orban si Nelu Tataru, anunt de ultima ora pentru toti romanii

Ludivic Orban si Nelu Tataru au sustinut astazi o conferinta de presa. Prim-ministrul Ludovic Orban a ajuns la Ministerul Sanatatii pentru intalnire de lucru cu Nelu Tataru, noul ministru al Sanatatii, dupa ce Victor Costache a demisionat din functie. Ludovic Orban si Nelu Tataru, anunt de ultima ora pentru toti romanii La iesire, Ludovic Orban .

Decizie de ultima ora pentru mii de mame din Romania. Guvernul a facut anuntul

In cursul zilei de astazi, la Palatul Victoria au fost facute declaratii de presa de catre ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, si de seful Cancelariei Prim-Ministrului, Ionel Danca. Decizie de ultima ora pentru mii de mame din Romania. Guvernul a facut anuntul Printre declaratiile de presa facute in plin context de criza epidemiologica .

MAE, recomandari de ultima ora pentru lucratorii romani din Marea Britanie

Ministerul Afacerilor Externe a lansat o serie de recomandari pentru lucratorii romani din Marea Britanie, in contextul in care autoritatile britanice, precum majoritatea celor din spatiul euroatlantic, au.

Ce se intampla cu banii pensionarilor din Romania. Ministrul Muncii, anunt de ultima ora

Pandemia de coronavirus a zdruncinat toate domeniile de activitate din temelii. Astfel, atat in mediul privat, cat si la stat, oamenii se gandesc daca vor mai avea locuri de munca, ce se intampla cu salariile, dar si cu pensiile lor. intr-o postare pe facebook, ministrul muncii, Violeta Alexandru a transmis romanilor sa stea linistiti pentru .

Gabriela Firea: incepem testarea bucurestenilor de peste 65 de ani sau cu boli cronice. 12 masini cu medici se vor deplasa la locuintele lor

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunta o operatiune de testare in masa pentru locuitorii din Bucuresti. Vor fi folosite testele pe care Primaria Capitalei le-a procurat in ultima perioada si aparatele pentru procesarea acestora care ar avea o capacitate suficienta pentru a putea da rezultate rapide.

Gabriela Firea: Testarea bucurestenilor pentru infectia cu Coronavirus incepe la mijlocul saptamanii viitoare

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, pentru Digi24, ca testarea bucurestenilor va incepe la mijlocul saptamanii urmatoare, dupa ce se va finaliza pregatirea cadrelor medicale care vor recolta probleme, estimata sa dureze doua zile.

GABRIELA FIREA: Testarea in masa a bucurestenilor va incepe, cel mai probabil, la jumatatea saptamanii viitoare

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, spune intr-o interventie telefonica la Digi 24, ca testarea in masa a bucurestenilor va incepe cel mai probabil la jumatatea saptamanii viitoare, aceasta urmand a se face cu teste rapide omologate, care vor fi achizitionate din surse validate de catre Institutul Matei Bals. Ea afirma ca vor fi testate peste 10. 000 de persoane, pe baza unor studii realizate impreuna cu Institutul National de Statistica, negand informatiile conform carora presedintii asociatiilor de proprietari ar fi implicati in selectarea celor care vor fi testati.

CORONAVIRUS |Gabriela Firea: incepem testarea bucurestenilor de peste 65 de ani sau cu boli cronice

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a declarat ca se va demara o operatiune de testare in masa pentru locuitorii din Bucuresti. Scurt istoric, dar necesar. Zilele acestea am discutat cu domnul.

Gabriela Firea: Bucurestenii sa ne sesizeze prezenta celor care dorm pe strada

Peste 900 de locuri de cazare pentru persoanele fara adapost sunt in Bucuresti, anunta Gabriela Firea.

Gabriela Firea spune ca testarea in masa a bucurestenilor va incepe, cel mai probabil, la jumatatea saptamanii viitoare

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, spune ca testarea in masa a bucurestenilor va incepe cel mai probabil la jumatatea saptamanii viitoare, aceasta urmand a se face cu teste rapide omologate, care vor fi achizitionate din surse validate de catre Institutul Matei Bals.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )