Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ilie Nastase si-a batut sotia? Politia a ajuns la ei acasa: ce a urmat dupa

Playtech Playtech,
Ilie Nastase si-a batut sotia? Politia a ajuns la ei acasa: ce a urmat dupa

Vineri seara, fostul mare tenismen roman Ilie Nastase si-ar fi agresat sotia. Totul s-ar fi intamplat intr-o locatie de pe strada jandarmeriei din Capitala, iar autoritatile au fost anuntate. Ilie Nastase si-a batut sotia? Potrivit gandul. ro, vineri seara Ilie Nastase ar fi batut-o pe sotia sa Ioana. Un apel ar fi fost facut la Serviciul . continuă pe Playtech

Cu cine s-ar fi casatorit Nick Radoi, in mare secret. Ilie Nastase poate rasufla usurat

Gelos peste masura pe fostul iubit al sotiei sale, Ilie Nastase poate rasufla acum usurat. Nick Radoi s-ar fi casatorit, in mare secret. Iata cine este, de fapt, norocoasa care se poate bucura de averea de peste 30 de milioane de dolari a afaceristului roman. Nick Radoi s-a casatorit cu iubita sa?! Razboiul dintre Ilie .

Cum a incercat Ilie Nastase sa o combine pe Andreea Tonciu. Bruneta nu s-a abtinut si l-a dat de gol

Andreea Tonciu a venit astazi la emisiunea lui Catalin Maruta, unde a participat la sosurile iuti. insa inainte de a trece la fapte, aceasta a vorbit si despre cum a inceput anul pentru ea. Cum a incercat Ilie Nastase sa o combine pe Andreea Tonciu Andreea Tonciu a acceptat provocarea lui Catalin Maruta de a .

Ce i-a putut face Ilie Nastase sotiei sale, Ioana. Nu s-a jenat ca e in public, deloc

Ilie Nastase si Ioana Simion s-au casatorit la starea civila in 2019, dar in primavara lui 2020 se pregateau deja sa divorteze. Surpriza a fost in iunie acelasi an, cand cei doi s-au casatorit religios, dupa ce fostul tenismen a reusit sa o convinga pe Ioana sa renunte la gandul de despartire in urma unei .

Ilie Nastase si explicatia reactiei dure a sotului Serenei Williams: Au o problema cu romanii

Declaratia lui Ion Tiriac despre retragerea Serenei Williams din tenis a facut inconjurul lumii, iar replica lui Alexis Ohanian sotul sportivei) nu s-a lasat prea mult asteptata. in acest scandal a intervenit si Ilie Nastase, fostul lider al ierarhiei ATP avand o explicatie pentru reactia familiei campioanei din SUA.

Ilie Nastase si-a batut sotia! Ioana Nastase a sunat la 112 in stare de soc: Ma bucur ca am iesit teafara din acea casa

Ioana Nastase a chemat de urgenta politia, vineri seara, dupa ce a fost agresata de sotul ei in locuinta acestora din Complexul Stejarii. Aceasta nu a vrut sa depuna plangere. Doamne Fereste! Nu vreau sa-i fac rau. Pentru ca se stie ca are condamnarea. Si ar fi urat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )