Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ce inseamna depravarea in islam: motivul ciudat pentru care au fost inchise sute de localuri

Playtech Playtech,
Ce inseamna depravarea in islam: motivul ciudat pentru care au fost inchise sute de localuri

Iranul este cunoscut ca un stat islamic extremist, iar avand in vedere modul agresiv in care au fost inchise sute de localuri pentru depravare, vei intelege cat de grava este situatia in centrul lumii arabe. in cadrul unui proiect desfasurat pe parcursul ultimelor saptamani in Teheran, autoritatile au inchis nu mai putin de 547 de [] . continuă pe Playtech

Motivul bizar pentru care o femeie a fost ucisa de un vecin

Motiv bizar pentru care o femeie a fost ucisa de un vecin. Karol Caicedo din Columbiaa fost atacata cu un cutit de vecinul ei, nemultumit ca aceasta nu i-a permis sa vada emisiunea pe care el o.

Motivul bizar pentru care o femeie si-a injunghiat iubitul. Ce repros i-a facut acesta?

O femeie si-a injunghiat iubitul, dupa ce acesta a facut un gest care a scos-o din sarite pe femeie. Mai precis,Lesley Bradbury, 50 de ani, l-a atacat in brat peGary Moore, dupa ce a descoperit.

Motivul pentru care mii de romani merg la Cascada Cailor an de an. FOTO

Mii de romani merg an de an la Cascada Cailor, unul dintre cele mai frumoase locuri de pe meleagurile noastre. Situata in apropiere de statiunea turistica Borsa, in partea de nord-est a Muntilor Rondei, Cascada Cailor atrage nu doar prin peisajul de vis, ci si prin legendele sale. Este un loc ideal pentru a-ti petrece [] .

PSD, sondaj amplu pentru a stabili motivele pentru care partidul a obtinut un scor mai slab la europarlamentare. Anuntul facut de Firea

PSD face un sondaj amplu pentru a stabili motivele pentru care partidul a obtinut un scor mai slab la europarlamentare, spune Gabriela Firea. in functie de concluziile analizei se va stabi si candidatul pentru.

5 motive pentru care socializarea la serviciu ar trebui sa fie din plin incurajata

Relatiile pe care le avem cu colegii de la locul de munca nu sunt importante doar pentru bunul mers al proiectelor de la serviciu, ci si pentru starea noastra de spirit. Orice angajat are nevoie de contact si conexiune cu oamenii cu care lucreaza,.

Telefoane Nokia ieftine pentru care nu regreti ca dai banii

Nokia a reusit sa creeze, in circa doi ani, o linie destul de ampla de produse. Cele mai interesante sunt cele ieftine, asa ca uite cateva. Telefoane Nokia ieftine pe care sa le cumperi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )