Libnet.ro
UNICEF

14:46

Institutiie de invatamant din Bucuresti care iti pun viata in pericol

Playtech Playtech,
Institutiie de invatamant din Bucuresti care iti pun viata in pericol

Lista cu gradinitele, scolile, liceele si facultatile din cladiri cu risc seismic este ingrjiorator, dar reflecta doar o parte din realitate. Ce e si mai sumbru, e ca autoritatile recunosc asta, dar deja nu mai surprinde pe nimeni. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti a publicat pe 28 octombrie deci la cateva ore dupa seism) [] . continuă pe Playtech

Un tenor de 40 de ani din Craiova, care a facut infarct acum cteva luni, a murit n drum spre Bucuresti dupa ce n orasul sau nu s-a gasit niciun medic care sa l opereze

Un tenor in varsta de 40 de ani din Craiova, care a suferit un infarct similar cu cel al lui Florin Busuioc in primavara acestui an, a murit pe drumul spre Bucuresti dupa ce in orasul sau nu s-a gasit niciun medic care sa il opereze, scrie Mediafax. Medicul Paul Trasca, cel care a fost chemat de acasa, marti seara, pentru a il opera pe Florin Busuioc, era plecat in strainatate.

Prima regiune din Romania care si-a lansat propria moneda

Sibiul este prima regiune din Romania care isi va lansa o moneda locala, Sibcoinul, in 21 noiembrie, la Bucuresti, aceasta moneda urmand sa fie folosita pe durata anului 2019, cand judetul va fi Regiune.

Barbatul din Tulcea, care si-a ucis mama, a fost internat la Psihiatrie

Barbatul din Tulcea, care si-a omorat mama, a fost internat joi intr-un spital de psihiatrie. Agresorul a lovit-o pe femeie cu o toporisca in zona capului. Barbatul, in varsta de 31 de ani,.

3 gadgeturi eficiente care iti dau libertate de miscare la birou

Te concentrezi mai bine daca te plimbi prin birou iar cand raspunzi la telefon te ridici aproape din reflex de pe scaun? Explicatia din spatele acestui comportament se pare ca este o reactie inconstienta la lipsa feedbackului vizual pe care l-am primi.

Primul oras din lume care isi invata politistii sa zbore pe drone - VIDEO

Ofiterii de politie din Dubai au inceput sa ia lectii de zbor pe drone. Dronele S3 2019, realizate de o companie din California, ar urma sa ii ajute pe politisti sa ajunga la locuri greu accesibile.

Medicul romn din Belgia care l-a tratat pe tnarul ars, n pragul lacrimilor: Era ziua lui

Alexandru, tanarul din Piatra Neamt, grav ranit in urma unei explozii, a murit in Belgia. Dupa ce transferul sau in strainatate a fost facut cu dificultate, am inteles inca o data ca Romania este incapabila sa ingrijeasca marii arsi, lucru recunoscut si de ministrul sanatatii.

Ludovic Orban pregateste debarcarea Guvernului PSD: Exista un numar semnificativ de parlamentari din majoritate care ar sustine motiunea

PNL pregateste o motiune de cenzura impotriva guvernului Dancila. Presedintele liberalilor, Ludovic Orban, a declarat, joi, ca exista un numar semnificativ de parlamentari din majoritatea parlamentara care ar.

Elevii din Camerun, care au fost rapiti zilele trecute, au fost eliberati

Elevii rapiti in Camerun au fost eliberati miercuri dimineata, dar directorul scolii si un alt profesor sunt tinuti in continuare captivi, conform Reuters. Barbati inarmati care au rapit luni.

Prima retea independenta de masurare a nivelului poluarii din aer. Care este calitatea aerului in Romania

Prima retea independenta de monitorizare a calitatii aerului din Romania a devenit functionala la data de 1 octombrie 2018, se arata intr-un comunicat de presa. Este formata din 15 senzori, 14 dintre ei amplasati in Capitala, iar unul in orasul.

HALUCINANT: Jumatate din rusii care traiesc in Londra sunt SPIONI! (Studiu)

James Bond ar avea ce face in Londra, care colcaie de spioni rusi! Potrivit unui raport invocat de fostul sef al spionajului britanic M16, si citat de The Telegraph, mii de agenti rusi locuiesc in Marea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2486 seconds )