Libnet.ro
UNICEF

17:46

Lovitura dura pentru medicul Razvan Tranca, care a facut amor cu o pacienta minora. Ce i-a facut sotia acum

Playtech Playtech,
Lovitura dura pentru medicul Razvan Tranca, care a facut amor cu o pacienta minora. Ce i-a facut sotia acum

Decizie finala si din partea sotiei, dupa ce autoritatile au adus deja un verdict, in 2010, in privinta celui mai mediatizat caz din acest secol. Doctorul Razvan Tranca s-a ales atunci cu o condamnare de 4 ani cu suspendare, dupa ce a violat-o si a incercat sa o omoare pe Andreea Mocanu, in 2007, o . continuă pe Playtech

Lovitura dura pentru Digi |RCS-RDS. A pierdut definitiv. Se intampla chiar acum din cauza abuzului fata de clienti

Digi |RCS-RDS e in centrul unui scandal. Totul a plecat de la relatia cu clientii si de un abuz facut fata de acestia. Compania a contestat amenda primita initial. in 2018, Digi |RCS-RDS.

Adrian Mititelu a primit o lovitura dura. Ce se intampla chiar acum cu Universitatea Craiova

Adrian Mititelu a primit o lovitura dura. FC U Craiova 1948, echipa din Liga 2 detinuta de omul de afaceri, a primit o lovitura importanta in razboiul cu rivala din oras, CS Universitatea Craiova. Ce se intampla cu Universitatea Craiova. Adrian Mititelul a facut anuntul dureros Adrian Mititelu a primit o lovitura crunta. Formatia din .

Dana Budeanu, lovitura dura dupa ce s-a asociat cu Gabriela Firea

Face ce face si intra iar in scandal. Dana Budeanu a primit o lovitura duradupa ce s-a asociat cu Gabriela Firea. Fanii ii aduc acuzatii grave! Dana Budeanu, lovitura dura din partea fanilor Despre Dana Budeanu stie toata lumea ca spune lucrurilor pe nume cu fiecare ocazie, fara sa ii fie teama de repercursiuni. Dupa .

Anuntul momentului. Nelu Tataru, lovitura crunta pentru Romania. Cand va fi introdusa carantina

Vesti proaste pentru romani. Nelu Tataru a vorbit in cursul zilei de marti despre posibilitatea ca Romania sa intre din nou in carantina. Acesta a subliniat ca, desi numarul cazurilor de COVID-19 a fost mai mic ieri, numarul pacientilor din sectia de Terapie Intensiva a crescut semnificativ, un motiv real de ingrijorare. Ce le transmite .

Vesti bune pentru tinerii fermieri! Guvernul a facut anuntul acum: ce vor primi de la stat

Vineri, seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca, a anuntat ca Guvernul a aprobat o hotarare prin care tinerii fermieri pot beneficia de o suprafata de pana la 50 de hectare, in concesiune, prin Agentia Domeniilor Statului. Vesti bune pentru tinerii fermieri! Guvernul a facut anuntul acum Este vorba de proiectul de hotarare de guvern pentru modificarea .

Vesti proaste pentru FCSB. Anamaria Prodan a facut anuntul: Sa vedem ce se intampla

Pentru a putea disputa meciul cu Slovan Liberec, FCSB a luat doi jucatori de la Hermannstadt. Clubul din urma a trimis doi jucatori la echipa lui Gigi Becali, iar Ousmane Viera a fost si el aproape sa ajunga in lot pentru partida de joi seara, din turul 3 preliminar al Europa League. Din nefericire, totul .

Veste excelenta pentru milioane de cetateni care locuiesc la bloc. Ce ajutor vor primi de la stat

In fiecare iarna, milioane de cetateni sufera din cauza temperaturilor scazute din apartamente, ca urmare a vesnicelor probleme aparute la sistemul de termoficare din Bucuresti. Pentru ca acest an este anul schimbarilor, liderul ALDE, candidat la Primaria Capitalei, le promite bucurestenilor centrale termice de bloc sau de apartament. Ajutor de la primarie pentru milioane de .

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )