Libnet.ro
UNICEF

01:05

Masura prin care scolile din Romania ar putea deveni mai sigure: care-s sansele ca planul sa se aplice

Playtech Playtech,
Masura prin care scolile din Romania ar putea deveni mai sigure: care-s sansele ca planul sa se aplice

Violenta in scolile din Romania, indiferent de tipul ei, e des intalnita, iar autoritatile au tot cautat solutii pentru a-i proteja pe cei mici. Planul suna bine pe hartie, dar cu. continuă pe Playtech

LISTA 2020: Principalele scheme de finantare pentru firmele mici si mijlocii din Romania

Firmele mici si mijlocii IMM) din Romania pot sau vor putea sa-si finanteze activitatea sau investitiile prin fonduri nerambursabile sau diferite forme de creditare cu garantii de stat, existente sau aflate in curs de aprobare, a declarat, joi, premierul Ludovic Orban, la o discutie online cu reprezentantii Consiliului IMM.

Florin Roman: Am atacat la CCR legea prin care PSD vinde Romania la bucata

Grupul deputatilor PNL a atacat la CCR legea initiata de PSD prin care se interzice vanzarea participatiunilor statului la societati comerciale si companii nationale, la care statul este actionar, a anuntat liderul grupului, Florin Roman.

Masurile pentru relansarea economica a Romaniei, dezbatere organizata joi de Consiliul National al IMM-urilor din Romania

Consiliul National al IMM-urilor din Romania CNIPMMR) organizeaza joi cea de-a 27-a editie a evenimentului Ziua intreprinzatorilor, iar tema dezbaterii vizeaza masurile pentru relansarea economica a Romaniei, scrie Agerpres. Vor fi abordate subiecte precum oportunitatile de finantare din urmatoarea perioada, capitalul de lucru si granturi, cum pot fi ajutate si alte zone precum educatie, sanatate sau munca prin acordarea de finantare, tipuri de finantari pentru antreprenori, stadiul programelor de finantare existenteviitoare, IMM Invest, somajul tehnic, flexibilizarea fortei de munca etc.

Marea Britanie: Carantina de 14 zile pentru persoanele care vin din strainatate Care sunt exceptiile

Pentru a evita importul de noi cazuri de coronavirus, Marea Britanie a inceput de luni sa impuna o carantina de doua saptamani pentru orice persoana care vine din strainatate, o masura contestata si care afecteaza puternic sectoarele transporturi aeriene si turism, scrie AFP.

Legea PSD prin care este interzisa orice vanzare a actiunilor la companiile de stat a trecut de Parlament Miza: Blocarea listarii Hidroelectrica

Camera Deputatilor a votat miercuri in favoarea legii prin care este blocata, timp de doi ani, orice vanzare de actiuni la companiile de stat. Legea a fost initiata de PSD, iar miza este blocarea listarii companiei Hidroelectrica, in conditiile in care aceasta a inceput procedurile, semnand un contract de consultanta pentru listarea unui pachet minoritar de actiuni.

Apple are metoda perfecta prin care sa te tina legat de produsele sale

Apple vrea sa-ti fie cat mai usor sa cumperi produsele pe care le ofera, asa ca vine cu o noua optiune pe Apple Card prin care sa poti face asta. Potrivit publicatiei Bloomberg, compania.

Decizia lui Trump care afecteaza toata Romania. Rusia lui Putin astepta asta

SUA retrage 9000 de soldati americani din totalul celor 34000 cantonati in Germania. Vestea este una proasta din punct de vedere politic, pentru NATO, sustin unii analsti militari. Altii sunt de parere ca retragerea soldatilor nu afecteaza, intrucat razboaiele nu mai sunt ce au fost odata. Decizia lui Donald Trump ce afecteaza Romania. Rusia lui .

Singurul judet din Romania fara decese din cauza COVID-19

Romania are in acest moment 20. 945 de cazuri de infectii cu noul coronavirus, iar conform oficialilor exista riscul ca acest numar sa creasca, la fel si in cazul deceselor, aici Romania inregistrand pana in acest moment 1. 355 de persoane decedate. Singurul judet din Romania fara decese din cauza COVID-19 Cu toate acestea exista un singur .

Mega Mall- primul centru comercial din Romania certificat international pentru masurile de siguranta sanitara

Mega Mall devine primul centru comercial din Romania care primeste Certificatul de Conformitate COVID-19. Obtinerea acestei acreditari este dovada ca mall-ul functioneaza in conformitate cu standardele sanitare internationale si le ofera clientilor o experienta de shopping in siguranta.

Fenomen unic in lume. Cum s-a golit pe 7 iunie, la 5.00 dimineata, un sat din Romania

Ca Romania a dat multa forta de munca occidntului este un lucru stiut. ba mai mult, in timp ce Europa era i carantina, din Romania au plecat la cules de sparanghel, in Germania, sute de romani. Dar niciodata, cel putin in ultimele doua decenii, nu a existat un astfel de exod ca cel din judetul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1967 seconds )