Libnet.ro
UNICEF

23:45

Noile tulpini de coronavirus pot provoca mai multe decese, dar nu din motivul la care te-ai astepta

Playtech Playtech,
Noile tulpini de coronavirus pot provoca mai multe decese, dar nu din motivul la care te-ai astepta

Autoritatile europene sunt din ce in ce mai ingrijorate cand vine vorba de noile tulpini de coronavirus. Cu cat trece mai mult timp, cu atat inteleg mai bine care sunt de fapt riscurile din. continuă pe Playtech

Risc ridicat ca noile tulpini de Covid sa provoace mai multe decese (ECDC)

Riscul este ridicat ca noile variante de Covid-19 recent identificate sa provoace o presiune suplimentara asupra sistemelor sanitare si o mortalitate mai mare, din cauza faptului ca sunt mai contagioase, a afirmat Centrul european de preventie si control al bolilor ECDC), potrivit AFP.

Avertismentul medicului Cristian Oancea: Valul al treilea al pandemiei va veni peste noi cu noile tulpini de virus

Dr. Cristian Oancea, directorul medical al Spitalului de boli infectioase Victor Babes din Timisoara, a atras atentia ca va veni si un al treilea val al pandemiei, cat de curand, iar noile tulpini deja aparute in alte state isi vor face aparitia si la noi.

Iohannis a semnat mai multe decrete de pensionare ale unor procurori si judecatori

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, mai multe decrete de pensionare a unor procurori si judecatori, intre acestia fiind Calin Nistor, fost procuror-sef al DNA, in prezent delegat in functia de procuror sef al Sectiei de combatere a coruptiei. Acesta va iesi din sistem in 15 ianuarie, scrie News.

Bilantul Covid-19 pe judete. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 1319

In ultimele 24 de ore au fost 4. 637 de cazuri noi de COVID-19. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 1319. Capitala este urmata de judetele Timis - 277 de cazuri noi, Ilfov - 239 de imbolnaviri.

Nicusor Dan, despre desfiintarea companiilor municipale: Procesul de desfiintare are mai multe etape

Edilul Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, luni, pe pagina sa de Facebook, ca procesul de desfiintare a companiilor municipale infiintate de Gabriela Firea va avea mai multe etape, dar a fost inceput. Am.

Cod galben de inundatii in mai multe judete din tara

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis un cod galben de inundatii, in urma scurgerilor de pe versanti si a viiturilor rapide, in mai multe judete din tara. in intervalul.

Bilantul infectiilor cu coronavirus pe judete. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 181

Numarul total al cazurilor de Covid-19 a ajuns la 615. 809 la data de 27decembrie, dupa ce Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca 2. 049 de persoane au fost diagnosticate in ultimele 24 de ore. De as.

Aproape jumatate din totalul infectarilor noi, in Bucuresti. Topul judetelor cu cele mai multe cazuri noi

Din cele 2. 620 de cazuri noi, diagnosticate in ultimele 24 de ore, in Bucuresti au fost confirmate 958 de cazuri de COVID-19, in timp ce Constanta se afla pe locul II, cu 166 de noi cazuri. Judetul Ilfov inregistreaza in acest moment si cea mai mare rata de transmitere a virusului SARS-CoV-2 la mia de locuitori - 5,37.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2162 seconds )