Libnet.ro
UNICEF

05:15

Orasul din Romania, declarat zona speciala de siguranta publica: ce inseamna asta

Playtech Playtech,
Orasul din Romania, declarat zona speciala de siguranta publica: ce inseamna asta

Autoritatile romane sunt foarte ingrijorate de situatia fara precedent dintr-un oras din Vaslui. Din acest motiv, localitatea a fost declarata zona speciala de siguranta. continuă pe Playtech

Orasul Murgeni, declarat zona speciala de siguranta publica, dupa mai multe conflicte intre clanuri de romi

Orasul Murgeni a fost declarat zona speciala de siguranta publica de catre conducerea Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui, dupa ce in zona au avut loc o serie de conflicte intre unele clanuri de romi.

Orasul Murgeni, declarat zona speciala de siguranta publica, dupa ce sute de rromi s-au batut pe strazi

O zona speciala de siguranta publica a fost constituita pe raza orasului Murgeni, de catre conducerea Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui, in conditiile in care acesta a fost marcat de mai multe.

Orasul Murgeni din judetul Vaslui a fost declarat zona speciala de siguranta publica dupa un conflict cu 200 de persoane

Orasul Murgeni din Vaslui, zona speciala de siguranta publica.

VIDEO Cum s-au pregatit de razboiul cu sabii romii din Murgeni. Orasul a ajuns acum zona speciala de siguranta

Riscul escaladarii violentelor clanurilor de romi din orasul vasluian Murgeni a determinat conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui sa declare localitatea zona speciala de siguranta publica.

Orasul din Romania, pus pe lista celor mai sigure locatii din lume in timpul pandemiei de coronavirus

Sibiul a fost declarat de catre o agentie de turism sustinuta de Uniunea Europeana unul dintre cele mai sigure destinatii de vacanta din Europa.

Zona speciala de siguranta publica intr-un oras din Moldova

In orasul Murgeni din judetul Vaslui a fost instituita o zona soeciala de siguranta publica.

Primarul Ioan Bota ceruse jandarmi in orasul Murgeni inca din 2013: La etnia rroma motivul scandalului este casatoria copiilor fara consimtamantul lor (VIDEO)

Orasul Murgeni din judetul Vaslui a fost declarat zona speciala de siguranta publica, dupa ce aproape 200 de rromi au fost protagonistii unei lupte de strada, iar primarul Ioan Bota a comentat episodul,.

Fenomen unic in lume. Cum s-a golit pe 7 iunie, la 5.00 dimineata, un sat din Romania

Ca Romania a dat multa forta de munca occidntului este un lucru stiut. ba mai mult, in timp ce Europa era i carantina, din Romania au plecat la cules de sparanghel, in Germania, sute de romani. Dar niciodata, cel putin in ultimele doua decenii, nu a existat un astfel de exod ca cel din judetul .

Radiografia autostrazilor si drumurilor expres din Romania, prezentata de Lucian Bode, ministrul Transporturilor, in direct pe B1 TV. Ce proiecte au probleme si pe cati kilometri se vor intinde santierele pana la final de 2020 (VIDEO)

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, a prezentat o radiografie a proiectelor de autostrada si drumuri expres din Romania, marti seara, in direct pe B1 TV, la Dosar de politician cu Silviu Manastire.

Cine controleaza cea mai mare banca din Romania, adica rulajul a peste 2 miliarde de euro

Banca Transilvania e cea mai mare banca din Romania si a ajuns la o valoare de piata de peste doua miliarde de euro. Institutia e controlata de mai multi actionari. Banca Transilvania e una.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )