Libnet.ro
UNICEF

01:05

Probleme cu vaccinarea in Romania. Ce descoperire au facut autoritatile abia acum

Playtech Playtech,
Probleme cu vaccinarea in Romania. Ce descoperire au facut autoritatile abia acum

Desi imunizarea impotriva COVID-19 a inceput doar de doua zile, au si aparut probleme cu vaccinarea in Romania. Din pacate, autoritatile au facut aceasta descoperire abia acum. Vaccinare in Romania. Cu ce probleme se confrunta statul deja Duminica, 27 decembrie 2020, a inceput imunizarea personalului medical din Romania, pana acum 2. 066 de medici si asistenti . continuă pe Playtech

Drama traita de Simona Patruleasa in 2020. Vedeta a avut curaj sa spuna adevarul abia acum

S-a aflat drama traita de Simona Patruleasa in 2020. Vedeta a avut curaj sa spuna adevarul abia acum. Ce a patit frumoasa prezentatoare TV, vedeti in randurile de mai jos. Cum trece Simona Patruleasa prin perioada grea cauzata de epidemia de coronavirus. Traim momente dificile in aceasta perioada Simona Patruleasa a trait o adevarata drama .

EXCLUSIV Legatura secreta dintre Marina Almasan si Diana Sosoaca. S-a aflat abia acum adevarul

Legatura secreta dintre Marina Almasan si Diana Sosoaca. Avocata Diana Sosoaca l-a reprezentat pe fiul vedetei tv si a castigat procesul impotriva lui Victor Socaciu. in urma acestui proces, artistul a fost obligat sa-i plateasca pana la ultimul leu pensia alimentara fiului sau, pana cand acesta a terminat facultatea. Legatura secreta dintre Marina Almasan si .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,196 seconds )