Libnet.ro
UNICEF

09:00

Programul Noua Casa 2020. Care este cel mai ieftin credit pentru romani

Playtech Playtech,
Programul Noua Casa 2020. Care este cel mai ieftin credit pentru romani

Programul Noua Casa 2020 a luat startul pe 1 septembrie iar bancile si-au prezentat deja ofertele pentru cei care doresc sa isi achizitioneze o locuinta. Iata care este cel mai ieftin credit pentru romani! Noua Casa 2020. La ce banca ai cel mai ieftin credit Dupa succesul incredibil pe care l-a avut Prima Casa, autoritatile . continuă pe Playtech

Programul Noua Casa: ce avans si ce dobanzi percep cele mai cunoscute banci

CEC Bank, BRD, BCR, ING Bank, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania si OTP Bank au lansat ofertele de creditare pentru programul Noua Casa, prin care romanii pot obtine pana la 70. 000 de euro pentru achizitia unei locuinte vechi si pana la 140. 000 de euro pentru cele noi.

Noua Casa 2020. Ce avans si ce dobanzi iti cer bancile din Romania

Noua Casa 2020 a luat startul pe 15 august, iar romanii care doresc sa isi achizitioneze o locuinta au inceput deja sa se intereseze despre conditiile, avansurile si dobanzile cerute de bancile din Romania. Noua Casa 2020. Avans si dobanzi Cele mai importante banci din Romania ofera romanilor posibilitatea de a-si cumpara o locuinta prin .

Dan Barna: Iasiul este cel mai bun exemplu in care vedem un nou USL regonflat, resapat, in care fostul primar PSD este candidatul PNL nou si proaspat

Liderul USR, Dan Barna, sustine ca Iasiul ofera cel mai bun exemplu al unui USL regonflat, resapat si reimbracat, in conditiile in care fostul primar PSD Mihai Chirica a devenit candidatul unui PNL nou si proaspat. Oamenilor li se spune ca tot ceea ce ieri era un PSD-ism rosu-sangeriu brusc a devenit un galben stralucitor si luminos, a afirmat Barna.

LG Wing, oficial: de ce este cel mai interesant si original smartphone din 2020, chiar daca nu se va vinde

Cei de la LG nu mai fac de mult timp bani din telefoane. Asta nu inseamna insa ca au renuntat la idee. Mai mult decat atat, sunt mai ambitiosi ca niciodata. intr-o perioada in care.

EXCLUSIV Suedia, tara europeana care gestioneaza cel mai eficient pandemia. Fara masti si reguli stricte. Roman din Stockholm: Oamenii sunt linistiti. Parca nici nu ar fi COVID-19

Suedia,unul dintre cu statele cu cele mai ridicate standarde de viata din lume, continua sa uimeasca prinmodul de gestionare al crizei COVID-19. Printr-un mod atipic, mai relaxat, statul nordic a bifat.

Care sunt cadourile pe care e cel mai probabil sa ti le amintesti toata viata?

Singurul lucru mai rau decat sa uiti de aniversarea sa este sa ii oferi acelei persoane speciale din.

Vestea care ii afecteaza pe toti romanii: ce e mai avantajos, Noua Casa sau creditul imobiliar?

Pentru cei care se afla in cautarea unei locuinte si nu au adunat banii necesari, exista mai multe solutii de finantare. Numai ca existe diferente majore intre programul guvernamental Noua.

LUDOVIC ORBAN: Volumul investitiilor in sectorul public, cel mai mare din ultimii zece ani

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat astazi ca, in ciuda perioadei de criza, volumul investitiilor in sectorul public este cel mai mare din ultimii zece ani, iar Guvernul a incercat sa creasca in mod constant alocarile pentru modernizarea infrastructurii.

Politico: Xi Jinping este cel mai periculos om din lume

Liderii europeni nu isi mai pot permite sa ignore autoritarismul agresiv al Beijingului, scrie Politico.

Tot ce trebuie sa stii despre Noua Casa: ce dobanzi percep BRD, Raiffeisen, Banca Transilvania sau CEC Bank

Programul guvernamental Noua Casa e cel la care apeleaza multi romani aflati in cautarea unei locuinte. Anul acesta, au aparut ceva schimbari, iar banci ca BRD, Raiffeisen, Banca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )