Libnet.ro
UNICEF

10:15

Scoala din Romania care-ti arata ca se poate face educatie si la altfel de standarde

Playtech Playtech,
Scoala din Romania care-ti arata ca se poate face educatie si la altfel de standarde

Mai sunt doar cateva zile pana cand incepe scoala, iar autoritatile au reusit sa induca si mai multa incertitudine prin declaratiile facute. E un inceput de an scolar atipic din. continuă pe Playtech

Serios? Da Guvernul bani? Toti intreaba domne, dar nimeni nu vine sa puna umarul. Cum vor face scoala online cateva localitati rosii din Romania

Nu s-a primit niciun ban. Da Guvernul bani? Serios, chiar da? Pai si noi ce trebuie sa facem? Unde sa ne adresam?, ma intreaba contabila scolii din Ungureni, judetul Bacau. Initial, am crezut ca femeia face vreo gluma, ca doar se preface surprinsa, urmand sa-mi spuna ca a vrut sa faca o farsa si ca Primaria e pregatita de inceperea scolii. Urma apoi sa radem amandoi de cat de reusita a fost farsa, sa mai pun 2-3 intrebari despre cum se vor descurca copiii si la final sa ne uram succes. Dar, nu. Contabila chiar nu stia ca se dau bani, nu stia nici cati copii vor incepe anul, dar macar m-a pus in legatura cu institutia de invatamant, de unde ne putem lua datele. Asa ca am sunat. Ungureni este una din cele 49 de localitati rosii din Romania unde scoala ar trebui sa se faca online. Numai ca sute de copii nu au nici macar un telefon mobil.

Scoala online intr-o localitate rosie din Romania: 40 % dintre elevi nu au laptopuri sau acces la internet

Una dintre localitatile rosii din Romania unde copiii ar trebui sa faca scoala exclusiv online este Bivolari din judetul Iasi. Acolo, insa, 40% dintre cei aproape 300 de elevi nu au tablete sau laptopuri astfel incat sa poata invata de la distanta. Lista celor 43 de localitati din Romania unde scoala incepe exclusiv online.

Prima scoala Smart din Romania. Facilitati ca-n filme intr-o localitate din tara

Un exemplu demn de urmat ni-l ofera autoritatile din Ciugud, judetul Alba, care demonstreaza ca, daca exista vointa, pot fi realizate lucruri spectaculoase, in timp record, si chiar in mediul rural. Cu cateva zile inainte de inceperea cursurilor, au deschis prima scoala Smart din Romania. Viata la tara, ca afara. Scoala desprinsa din SF-uri intr-un .

Business report: Noul sef de la Combaterea Spalarii Banilor: De la service auto la BAC la 32 de ani, doua doctorate si mason in adormire. Unii copii pot lipsi de la scoala din 14 septembrie. in ce conditii? PSD bombardeaza bugetul

Unii copii pot lipsi de la scoala din 14 septembrie. in ce conditii? * PSD bombardeaza bugetul si impune din nou cresterea cu 40% a pensiilor si majorarea salariilor profesorilor * Traseul noului sef de la Combaterea Spalarii Banilor. De la service auto la BAC la 32 de ani, doua doctorate si mason in adormire * Hunedoara: Nici angajatii din schimbul III de la Termocentrala Mintia nu au intrat la lucru * Consiliul Concurentei face ancheta in unitatile de service auto * Primele gaze noi ies din Marea Neagra la sfarsitul lui 2021 *Casele de schimb coteaza cursul de vanzare sub cursul BNR * Crestere semnificativa a costului orar al fortei de munca, pe contrasens cu scaderea puternica a PIB * Navalnii, Belarus si frica de propriul curaj * Impresii si evolutii pandemice: creditarea pare sa isi revina, profitabilitatea se mentine decenta dar neperformanta creste.

Lista celor 43 de localitati din Romania unde scoala incepe exclusiv online

Noul an scolar incepe exclusiv online in 43 de localitati din Romania, din cauza numarului mare de cazuri de infectie cu coronavirus. Majoritatea sunt localitati mici, insa printre ele se numara si orase precum Ghimbav sau Faurei. in toate aceste localitati, incidenta cazurilor de coronavirus este mai mare de 3 la mia de locuitori. Vezi in articol lista celor 43 de localitati.

Business report: Ultima fabrica de sticla din Romania si-a inchis portile. Dealerii se asteapta ca euro sa sara luni de 4,85 lei Dan Dungaciu: Dumnezeu isi ia revansa!. Salariul minim poate creste anul viitor

Ultima fabrica de sticla din Romania, care functiona la Avrig, si-a inchis portile * Dealerii se asteapta ca euro sa sara luni de 4,85 lei la cursul BNR * Orban vrea ca bugetul pe 2021 sa fie votat de Parlamentul ales pe 6 decembrie * Sindicatul politistilor, reactie dura dupa ce ministrul Bode a dat vina pe sofer * Prim-ministrul spune ca salariul minim poate creste anul viitor * Dan Dungaciu: Dumnezeu isi ia revansa! versiunea turceasca * Inventatorul noviciok: Nu pot dormi, am un pacat pe constiinta * Singur in jurul lumii. Viata se masoara in experiente, nu in ani * Doar 13% din cresterea de criza a deficitului vine din scaderea veniturilor: restul e crestere de cheltuieli.

Un nou judet din Romania a fost inclus de Germania in lista zonelor de risc

Autoritatile germane au actualizat lista zonelor de risc din Romania, iar incepand de joi judetul Iasi a fost inclus pe lista. Buzau, Galati si Vrancea au fost retrase de pe lista zonelor de risc, conform MAE. in acest moment, alaturi de municipiul Bucuresti, 11 judete din Romania se afla pe lista zonelor de risc: Arges, Bacau, Bihor, Braila, Brasov, Dambovita, Iasi, Ilfov, Prahova, Vaslui, Valcea.

Regele canalelor din Romania. Povestea dramatica din lumea subterana a Capitalei: cum traiesc mii de romani

In spatele florariilor de la Gara de Nord exista o gaura care te duce intr-un canl renovat si aranjat precum o casa la tara, locul fiind imparti in camere cu pereti proaspat zugraviti in roz si decorati cu tablouri si fotografii vechi. Regele canalelor din Romania Celalalt capat al tunelului e infernul, podeaua fiind inundata .

Noua metoda a hotilor din Romania. Este cunoscuta de zeci de ani, dar acum este folosita din nou

O metoda destul de simpla de inselaciune, careia ii cadeau in capcana romanii cu ceva timp in urma a ajuns sa fie din nou la moda. Este vorba despre o metoda pe care multi o stiu, si care a fost folosita de curand. Care este noua metoda a hotilor din Romania Metoda ghiulului a fost .

Orasul din Romania care are doar transport electric. I-a luat fata Bucurestiului

In acest articol vo vom vorbi despre primul oras din Romania cu transport public 100% electric. Probabil v-ati fi asteptat ca acesta sa fie Bucurestiul, insa Capitala este inca pe lista de asteptare. Marele anunt a fost facut de Costel Alexe, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor. Mai multe detalii, in continuare. Primul oras din Romania .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )