Libnet.ro
UNICEF

01:05

Stare de alerta in Romania. Un oras a fost inchis din cauza numarului urias de imbolnaviri cu COVID-19. Ce masuri de urgenta au fost luate

Playtech Playtech,
Stare de alerta in Romania. Un oras a fost inchis din cauza numarului urias de imbolnaviri cu COVID-19. Ce masuri de urgenta au fost luate

Alerta in nordul Moldovei, acolo unde un oras s-a inchis dupa ce numarul de cazuri COVID-19 a explodat. Potrivit ultimelor informatii, orasul Siret din Suceava a intrat in scenariul rosu, autoritatile introducand masuri de urgenta pentru cetateni. Ce activitati au fost suspendate Potrivit prefectului de Suceava, decizia a fost luata dupa ce incidenta cazurilor de . continuă pe Playtech

Turneele ATP si WTA de la Moscova, anulate din cauza noului coronavirus

Editia 2020 a turneelor de tenis ATP si WTA de la Moscova a fost anulata din cauza cresterii numarului de cazuri de infectare cu noul coronavirus din capitala rusa, au anuntat responsabilii celor doua circuite intr-un comunicat, informeaza Reuters.

Un oras cu mii de locuitori din Romania se inchide din cauza COVID! Restaurantele pun lacatul, scolile trec in scenariul rosu

Noi restrictii intr-un oras din Romania din cauza numarului mare de infectari. Restaurantele si barurile din Siret, judetul Suceava, pun lacatele pe usi pentru mai multe saptamani. Mai mult decat atat, mai multe scoli intra in scenariul rosu. Rata infectarilor aici depaseste 7 cazuri la mia de locuitori.

MAE: Se reiau cursele aeriene de calatori pe ruta Romania-Polonia, restrictionate din cauza pandemiei de Covid-19

Polonia a decis ca, incepand din 16 septembrie, vor putea fi reluate cursele aeriene regulate de calatori pe ruta Romania-Polonia, restrictionate din cauza pandemiei de coronavirus,a anuntat Ministerul Afac.

Nepotul lui Marian Godina, umilit si refuzat de invatatoarea lui din cauza bolii de care sufera. Detalii revoltatoare

Nepotul lui Marian Godina a fost umilit si refuzat de invatatoarea lui, dupa prima zi de scoala, pe motiv ca ceilalti copii nu il accepta, ca parintii se gandesc deja sa-si mute micutii, recomandandu-i-se sa repete gradinita, din cauza bolii de care sufera. Copiii speciali nu-si gasesc locul intr-un stat infirm. Nepotul lui Marian Godina, .

Scolile se inchid una dupa alta. inca o scoala si o gradinita trec in scenariul rosu din cauza COVID-19

Elevii nu au apucat bine sa se acomodeze cu colegii si profesorii si scolile deja incep sa se inchida una dupa alta din cauza multiplelor cazuri de coronavirus. Este si cazul unei scoli si unei gradinite din judetul Brasov care au intrat in scenariul rosu dupa ce un elev si o educatoare au fost confirmati pozitiv cu COVID-19.

DIN CAUZA UNOR PROBLEME TEHNICE SpaceX a amanat lansarea urmatoarei transe de microsateliti Starlink

Compania SpaceX a anuntat joi amanarea pana la o data neprecizata a lansarii unei noi transe din flota de microsateliti pentru internet de mare viteza Starlink din cauza unor probleme ale sistemului de recuperare al rachetei Falcon 9 care urma sa transporte satelitii pe orbita.

Antena 3, lovitura din cauza Danei Budeanu. Ce a patit postul TV

Editia exploziva a emisiunii Sinteza Zilei, moderata de Mihai Gadea, ce a avut-o ca invitat pe Dana Budeanu a adus noua lovitura postului Antena 3. Totul s-a decis in urma cu 24 de ore. Ce repercursiuni au atras dezvaluirile socante ale vedetei. Postul Antena 3 a primit o noua lovitura, din cauza Danei Budeanu. Ce .

Mireasa care a murit din cauza medicilor, la cateva zile de la nunta. Ce i-au gasit pe picior

O tanara in varsta de 23 de ani din Australia, pe nume Asleigh Simrajh, a murit la numai cateva zile dupa ce s-a casatorit, dupa ce medicii i-au diagnosticat gresit un neg ce ii aparuse pe picior. Mireasa care a murit din cauza medicilor, la cateva zile de la nunta Ashleigh Simrajh si Jason Hale .

Anul scolar 2020-2021. Parintii s-au incaierat cu politistii, din cauza mastilor. Totul a pornit de la Gabriela Firea

Dupa ce marti dimineata, la o scoala din Militari, Gabriela Firea si sotul ei s-au pozat alaturi de copii lor intr-o sala de clasa, a iesit un scandal urias. Cativa parinti s-au luat la bataie cu fortele de ordine. Parintii s-au incaierat cu politistii din cauza mastilor. Scandalul a pornit de la Gabriela Firea La .

Un barbat a stat indoit 28 de ani din cauza unei boli grave. Cum arata acum, dupa un miracol

Conditia unui barbat l-a fortat sa stea intr-o pozitie extrem de incomoda pret de 28 de ani. A crezut ca nu o sa-si revina vreodata, dar miracolul s-a intamplat. De ce boala a suferit acesta si cum au reusit medicii sa-i indrepte coloana? Detalii despre procedura. A stat indoit 28 de ani din cauza unei .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )