Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tara in care este ignorata total criza sanitara. Producem bani

Playtech Playtech,
Tara in care este ignorata total criza sanitara. Producem bani

Oamenii sunt speriati pe aproape toata planeta de criza sanitara mondiala. Sunt raportate zilnic mii si mii de noi cazuri, iar autoritatile din foarte multe tari anunta zilnic mii de morti. Populatia este speriata si oamenii stau in casa, iar puncte turistice unde altadata se adunau mii de persoane sunt pustii in aceste zile. Belarus, . continuă pe Playtech

Care este singura tara din Europa care nu are cazuri de coronavirus. Cum au reusit si ce masuri au luat locuitorii

Muntenegru este singura tara din Europa fara niciun caz confirmat de coronavirus, pandemia care a afectat peste 170. 000 de oameni in intreaga lume si a dus la decesul a 6000 de oameni, scrie Mediafax. Care este singura tara din Europa care nu are cazuri de coronavirus Muntenegru este situata la numai 300 de kilometri din .

Ce inseamna scenariul 4: restrictii si masuri. Care este capacitatea spitalelor din Romania

Ce inseamna scenariul 4? Care sunt restrictiile si masurile si caror categorii de romani se refera? Iata situatia reala din Romania si capacitatea spitalelor din tara! Ce inseamna scenariul 4? Restrictii si masuri Scenariu 4 intervine in momentul in care numarul paceintilor cu COVID-19 trece de 2. La momentul actual sunt 1. 952 de persoane infectate .

Care sunt spitalele din tara care vor trata numai bolnavi infectati cu noul virus. Lista de la Ministerul Sanatatii

Din momentul declansarii pandemiei cu COVID-19 autoritatile romane au incercat sa limiteze efectele si raspandirea virusului, instaurand starea de urgenta dar si prin modificare profilului unor spitale, la nivel national. Care sunt spitalele din tara care vor trata numai bolnavi infectati cu noul virus Prin noile Ordonante Militare emise de autoritati, o parte din spitalele .

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Care este pluralul corect al substantivului virus

Ana Iorga a ales un subiect de actualitate la rubrica Pe cuvant. Virusi sau virusuri? Care este pluralul corect al substantivului virus? .

Digisport: Tara care a raportat de doua ori mai multe cazuri decat Romania, dar sfideaza in continuare pandemia de COVID-19. Recomandarile anuntate

Suedia este una dintre tarile europene care sfideaza pandemia de coronavirus. Asta desi pana in acest moment, nordicii au raportat 4. 028 de cazuri de infectare de doua ori mai multe decat in Romania) si 146 de decese fata de 65 la noi in tara).

COVID-19, scenariul 4. Lista spitalelor din intreaga tara care vor trata pacienti cu coronavirus

Mai multespitale din intreaga tara vor fi destinate tratarii pacientilor cu Covid-19. Decizia a fost luata de Ministerul Sanatatii, dupa ce Romania a intrat, luni seara, in scenariul 4, adica a.

Cu masca, fara masca: Care este gradul de EFICIENTA al fiecarui tip de masca si de ce este VITAL sa te protejezi pe tine si cei din jur

Daca in tarile asiatice, in aceasta perioada, nu iese nimeni fara masca pe strada, in Europa si America procentul celor care isi protejeaza nasul si gura este ingrijorator de mic. Motivul este nu.

Cu masca, fara masca: Care este gradul de EFICIENTA al fiecarui tip de masca si de ce este VITAL sa te protejezi pe tine si cei din jur (VIDEO)

Daca in tarile asiatice, in aceasta perioada, nu iese nimeni fara masca pe strada, in Europa si America procentul celor care isi protejeaza nasul si gura este ingrijorator de mic. Motivul este nu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )