Libnet.ro
UNICEF

23:00

Vedeta din Romania care a fugit in Maldive, de frica: Am plecat speriata de virus!

Playtech Playtech,
Vedeta din Romania care a fugit in Maldive, de frica: Am plecat speriata de virus!

Pe premisa scapa cine poate, Andreea Raicu a decis ca, pentru a se linisti, cel mai bine ar merge o vacanta. Vedeta recunoaste ca a fugit in Maldive de frica noului virus. Recent intoarsa din paradis, fosta prezentatoare TV a vorbit despre ce trairi au napadit-o in ultima perioada si ce restrictii au impus autoritatile . continuă pe Playtech

Vedeta din Romania care e gravida in acelasi timp cu fiica ei. Devine mama si bunica

O vedeta de la noi e insarcinata in acelasi timp cu fiica sa. Celebra artista urmeaza sa fevina mama, dar si bunica in acelasi timp. Despre cine e vorba si cum a surprins-o soarta pe aceasta? O vedeta de la noi,insarcinata in acelasi timp cu fiica Anul 2021 vine clar cu multe bucurii pentru familia .

DigiSport: FOTO Cine e atleta din Romania care ridica 50 de tone de greutati pe saptamana! Va concura la Jocurile Olimpice

Alina Rotaru, cea mai buna atleta din Romania la saritura in lungime are un regim draconic de pregatire in drumul spre Jocurile Olimpice de la Tokyo, din vara lui 2021.

Banca din Romania care a fortat o schimbare majora la Facebook

Facebook are, de vreo doi ani, planuri mari in piata financiara. A vorbit despre noul produs, iar din 2020 a trebuit sa renunte la nume. Si asta in urma unei actiuni in care au fost.

Orasul din Romania pe care britanicii vor sa il viziteze in 2021. Toata presa a scris despre el

Chiar daca pandemia a impus restrictii de calatorie in 2020, inceputul anului 2021 fiind si el timid in aceasta privinta, acum exista totusi sperante de voiaj, ce, poate, in viitorul apropiat sa se transforme in normalitate. Ziarul The Independent recomanda noua orase alternative din Europa pentru a fi vizitate in acest an. Printre ele se .

Ies la iveala secretele lui Bogdan Stanoevici. Cine l-a facut sa plece din Romania, de fapt

Decesul brusc al celebrului actor Bogdan Stanoevici a adus in prim-plan detalii din viata sa pe care unii dintre cei care l-au admirat nu le-au stiut. De ce a plecat artistul din Romania si in ce context? Detalii din viata lui Bogdan Stanoevici. Cine l-a facut sa plece din Romania? Bogdan Stanoevici a devenit vizual .

Monica Pop, mesaj radical despre magazinele din Romania: Nu e zadarnicirea combaterii bolilor?

Doctorul Monica Pop a comentat decizia autoritatilor care prevede inchiderea magazinelor la ora 21:00, in conditiile in care se poate circula legal pana la ora 23:00. Aglomerarea intre 20:30 21 nu e o zadarnicire a combaterii bolii??!! Monica Pop, despre decizia autoritatilor de a inchide magazinele la ora 21 inchiderea magazinelor la ora 21, .

Muftiul Iusuf Murat ii indeamna pe musulmanii din Romania sa se vaccineze si sa aiba incredere in stiinta

Muftiatul Cultului Musulman din Romania se alatura campaniei nationale de promovare a vaccinarii impotriva noului coronavirus si saluta aparitia vaccinurilor care pot duce la limitarea actualei pandemii, a informat, marti, muftiul Iusuf Murat. Membrii comunitatii musulmane sunt informati, totodata, ca vaccinarea este un act asumat personal, gratuit si voluntar, iar cei care doresc sa se informeze sunt indemnati catre sursele oficiale sau medicii de familie. Muftiul ii mai indeamna pe etnicii musulmani sa aiba incredere in stiinta.

Medicii din Romania, in alerta. Sindromul post-Covid care face ravagii in randul copiilor. Ce se intampla in spitale

Medicii trag un semnal de alarma cu privirea exploziei de cazuri Covid-19 in randul copiilor. Potrivit specialistilor, aceasta crestere alarmanta poate avea legatura cu socializarea din timpul sarbatorilor de iarna. Din pacate, un fenomen ingrijorator ii face pe medici sa fie reticenti cu privire la formele usoare de Covid-19 care se manifestau la inceputul pandemiei.

Turcan: Cea mai mare pensie din Romania este 78.634 de lei

Cea mai mare pensie din Romania este 78. 634 de lei, din care 5. 205 lei din contributivitate si 73. 429 de lei din criterii favorizante obtinute din mai multe legi, a anuntat la Digi24 ministrul Muncii Raluca Turcan.

Ambasadorul SUA Adrian Zuckerman pleaca subit din Romania. Ce s-a intamplat, de fapt

Luni, 11 ianuarie, Ministrul Afacerilor Externe Bogdan Aurescu l-a primit la sediul MAE, pe ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Adrian Zuckerman, intr-o vizita de ramas-bun. Ambasadorul SUA Adrian Zuckerman pleaca subit din Romania Mandatul ambasadorului se incheie brusc dupa evenimentele din SUA cu privire la insurectia fanilor lui Donald Trump asupra Capitoliului. incheierea brusca de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2128 seconds )